Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akinek eleven gyermeke van...

Akinek eleven gyermeke van mikortól engedte el ottalvós osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
30 gyerekre ott lesz talán 2 felnőtt..vagy talán 3. Nem tudom. De elgondolkodom erősen.

tegnap 13:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Eleven vagy valamilyen idegrendszeri problémával küzd?
tegnap 14:08
 2/25 anonim ***** válasza:
Hány éves? Mi egészen pontosan a problémád?
tegnap 14:18
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ott 20 felnőtt is a gyereked tud viselkedni vagy sem tudja mikor, hogy kell reagálni?, amúgy tök másképp viselkednek egy táborba mint otthon esetleg, ha nagyon tartasz tőle a pedagógust kérdezd meg ő mit gondol személy szerint megéret a gyereked erre vagy sem.
tegnap 14:22
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy eleven, miért ne mehetne ott alvós osztálykirándulásra? Nem tud viselkedni? Nem lehet fegyelmezni? Ha a pedagógus nem jelezte, hogy gondja lenne a viselkedésével, akkor miért ne mehetne???
tegnap 14:23
 5/25 A kérdező kommentje:

Ha ketten vannak már alig birok 2 nagy fiúval. Utánuk ki vagyok dőlve. Akkor a tanárok 30 al?

Az én tapasztalatom hogy folyamatosan lekötni, figyelni, fárasztani kell őket pl pályán foci kosár stb mert pl panelben nem sokáig megy a csendes ülve maradunk társas tipusu játék. Enélkül átmennek birkózósba bujócskázósba rohannak ajtót csapnak szomszéd is megőrül stb.

2 gyerek teljes embert kíván.

Osztálykirándulások eddig jók voltak, panasz nem volt, de azok reggel mentek, és aznap du jöttek típusúak voltak.

De most először ottalvós lesz es az már "rengeteg", 2 jóformán teljes nap.

tegnap 14:49
 6/25 anonim ***** válasza:
Hány évesek?
tegnap 15:17
 7/25 anonim ***** válasza:
4.-ben volt erdei tábor, 2 éjszakát aludtak ott, egész évfolyam (4 osztály-közel 100 gyerek) Élvezték nagyon, semmi gond nem volt. 10-12 nevelő volt velük, nem tudom pontosan.
tegnap 15:24
 8/25 anonim ***** válasza:
55%

6-os voltam, húgom negyedikes általános iskolás.

4.- től 6.-ig három évfolyam válogatott gyerekei mentünk kísérőtanárokkal Lengyelországba Mielecbe táborba 2 hétre busszal !!!!

Nem 1 éjszaka volt. 2 hét. Kollégiumban aludtunk.

tegnap 15:27
 9/25 anonim ***** válasza:
53%

8-as vagyok.

Ahogy itt olvasgatok a gyk-n,ilyenre ma már nem sok szülő engedné el a gyerekeit...

Ráadásul a húgom súlyos allergiás asztmás volt (Zyrtec, Diaphillin, Ventolin pipa mindennapos használatban volt nála.)

Kaptunk zloty-t meg dollárt, és hajrá.

Életre szóló élmény volt.

tegnap 15:30
 10/25 A kérdező kommentje:

De írtad is hogy válogatott gyerekek voltak.

Nálunk most az egész osztályt vinnék abbol kb 15 az fiú.

10 évesek múltak.

Már 2 vel nálunk őrültek háza van..

tegnap 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!