Akinek eleven gyermeke van mikortól engedte el ottalvós osztálykirándulásra?

Ha ketten vannak már alig birok 2 nagy fiúval. Utánuk ki vagyok dőlve. Akkor a tanárok 30 al?
Az én tapasztalatom hogy folyamatosan lekötni, figyelni, fárasztani kell őket pl pályán foci kosár stb mert pl panelben nem sokáig megy a csendes ülve maradunk társas tipusu játék. Enélkül átmennek birkózósba bujócskázósba rohannak ajtót csapnak szomszéd is megőrül stb.
2 gyerek teljes embert kíván.
Osztálykirándulások eddig jók voltak, panasz nem volt, de azok reggel mentek, és aznap du jöttek típusúak voltak.
De most először ottalvós lesz es az már "rengeteg", 2 jóformán teljes nap.

6-os voltam, húgom negyedikes általános iskolás.
4.- től 6.-ig három évfolyam válogatott gyerekei mentünk kísérőtanárokkal Lengyelországba Mielecbe táborba 2 hétre busszal !!!!
Nem 1 éjszaka volt. 2 hét. Kollégiumban aludtunk.

8-as vagyok.
Ahogy itt olvasgatok a gyk-n,ilyenre ma már nem sok szülő engedné el a gyerekeit...
Ráadásul a húgom súlyos allergiás asztmás volt (Zyrtec, Diaphillin, Ventolin pipa mindennapos használatban volt nála.)
Kaptunk zloty-t meg dollárt, és hajrá.
Életre szóló élmény volt.
De írtad is hogy válogatott gyerekek voltak.
Nálunk most az egész osztályt vinnék abbol kb 15 az fiú.
10 évesek múltak.
Már 2 vel nálunk őrültek háza van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!