Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akinek eleven gyermeke van...

Akinek eleven gyermeke van mikortól engedte el ottalvós osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
30 gyerekre ott lesz talán 2 felnőtt..vagy talán 3. Nem tudom. De elgondolkodom erősen.

tegnapelőtt 13:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

#10: "Már 2 vel nálunk őrültek háza van."

Nálatok, otthon igen. Idegen környezetben máshogy viselkednek.

tegnapelőtt 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk már elsőbe mentek 5napra, az még nem volt kötlező, de az osztály több, mint fele ment. Mádodik elején már kötelező 1 hetes erdeiiskola volt.
tegnapelőtt 18:02
 13/25 anonim ***** válasza:
35%

En nem emgedem az 5.osztalyos lanyom,. Tavaly ott alvos volt es tojt ra a tanar neni. Egyreszt, a tuzo napon meneteltek a to korul,kiszaradt, szedult, fajt a feje,valoszinu napszurast kapott. Sirva hivott fel,hogy nem ad neki senki inni, a puszta kozepen voltak bufe,bolt,minden nelkul es nem jol merte fel a kulacs szuksegletet. Se egy felnott,sem egy gyerek nem adott inni. A nagy menetelesben bedurrant a terde,mehettunk magan ortopediara utána, eleg durvan nezett ki a terde. Az alvas az volt,hogy hajnal egyig vinnyogtak a hisztis kis hulye kislanyok,hogy anyu anyu es alvas nelkul kellett kirandulni.

A vegen mar felrebeszelt mikor mobilon hivott, telhesen osszefuggestelen volt. Nah hideg vizzel megpakolva futottam at a varoson,ott ult a padon a buszallomason. Nah koszonom szeoen,nem alszik ott sehol altalanosban tobbet. Iden egy naposra mennek csak szerencsere.

tegnapelőtt 18:13
 14/25 A kérdező kommentje:

Hu ilyen nekünk is volt ill hasonló!

Bepakoltam neki a táskát pl 2 liter vízzel is es azt hittem a buszban hagyják a cuccokat es nem!

Vagy 5-10 kilos ráskával gyalogoltatták a gyerekem mindenhiva es abszolut lilult veraláfutásos a válla mikor meglattam fürdésnél. Ott bőgtem el magam helyből..

A napszúrást meg észre se veszik. Nyáron az iskolai udvarról félájultan vittem haza, a tanár meg mégcsak nem is tudott arról hogy rosszul van a gyerekem! (Habár azóta már erre azt mondja a kicsi hogy de anya már nagy vagyok, már van annyi eszem hogy igyak es árnyékba menjek.)

Na akkor most már ezeken is aggódok tényleg.

Csak amugy a szülők szavazták nálunk meg hogy lehet már ottalvós az osztálykirándulás és egyöntetűen. Egy sem ellenezte. Hogy inkább 2 külön nap lenne.

De amugy gyermekvédelmis meg azt mondta(vannak vezető ismerőseim is ilyen pozíciókban)hogy amugy nem javasolja q gyereket ilyenekbol kimaradni mert eletreszóló élmény is. Es nem jo ha kamaszon alszik majd életében először haverokkal vagy bármi mert nem tanulja meg a felelős viselkedést sem ill nem alakul ki.

tegnapelőtt 18:26
 15/25 A kérdező kommentje:

*mármint ugy értette a felelős viselkedést, hogy most szülők nagyszülők stb-k nélkül a kortársakkal egymásközt kvázi illetve nagyvonalakban "magukra hagyva".

Hogy ezt elvileg nagyon nem lenne szerencsés ha kamaszon tapasztalná először. Hanem már kisebb korban alakitani kell az önreflexiót vagy ilyesmit.

tegnapelőtt 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Bizony, kellenek a baklövések kicsinek, hogy tudjanak belőle tanulni. Nyilván azzal engedd el, akiben megbízol. Ha a tanár inkompetens, akkor ne, de akkor eleve minek jár oda?
tegnapelőtt 19:12
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem az hogy inkompetens lenne a tanár, hanem hogy ott nem 2, hanem 30 gyerek van és oszlik az 1 főre jutó figyelem 0,1 -pár százalékra...(én "csak" kettőbe is beleőszülök és irto nagyfoku figyelem irányitott játék szervezés minden kell, különben pokol, szétszedik a házat..)

Meg azt sem tudom pl a szálláson van e udvar vagy tér.

Ha a tanár nem akarná elvinni(nagyon figyelik most a gyerekek magatartását), szerintem én nem bánom..

tegnapelőtt 19:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
De te az anyjuk vagy. Szerinted a suliba mit csinál velük?
tegnapelőtt 21:37
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Zoknis! Te 1 gyerekkel se bírsz el, de a tanárok többsége nem ennyire alkalmatlan.

Az meg nonszensz, hogy egy tizenéves gyereknek párszáz méter sétától bedurran a térde. Talán nem kocsival kéne őket furikázni a vécére is. (Tudom, azt nem te írtad, hanem egy másik helikopter anyuka.Az enyém még pici, de negyedikben simán engedném. Én elsős koromtól 7-10napos táborokba jártam, nem 2 napra 🤣 És az osztályból mindenki. Nem voltunk ennyire puhányok, mint a mai kölykök.

tegnap 00:47
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
A par szaz m az tobb km volt a 35 C ban. Ez nem kirandulas hogy egy to korul mennek minden latnivalo nelkul. Porclagyulas lett a terdeben okostojas, kivanjam hogy a te gyereked is megtapasztalja? Szerintem inkabb nem es vegyel vissza.
tegnap 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!