Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha este 8 kor már elalszik a...

Ha este 8 kor már elalszik a gyerek a törin természeten és ha hajnal 5 kor kelve is tanulunk es így is csak 2.es minden nagydoga, engedjem én ezt el?

Figyelt kérdés

Altalaban 6 kor kelunk a munkahelyem miatt 6 40 van suliban 16 40 ig.

17-18 vacsi kaja lazulás, 18:30 korul tanulás de van hogy csak 7 től(mivel en is totál ki vagyok ütve a munka miatt)

18-20:00 ig kb 1 tárgy fér bele hogy felzárkoztassam vagy felkeszitsem dogákra.

Nagyon gyakran marad akár reggelre is higy 5 40-6 20 ig is nyomjuk.

Tegnap speciel a töri 200%-os dogára hajnal 5 kor is tanultunk.

Ez nem megy minden nap, napi szinten nem tudunk tanulni.(én hullaként rogyok ágyba már 8 kor)

(Napkoziben zero semmit nem tanul csak max irásbeli házik a maga módján)

Na és ezek után hogy félhullán meg hajnal 5 kor is készülünk 2 es lett a 200%-os dogája.

Mi a jóistent csináljak már?

Az egész még nekem felnőttnek is kínzás 10 ora munka/suli után, nemhogy a gyereknek.

tegnapelőtt 15:06
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
92%

Itt neki kéne a napköziben odatennie magát. Esetleg jelezni egy tanárnak, hogy mi a helyzet.

A zero tanulás és írásbeli házik a maga modján nem elég.

Órán mennyit figyel?

tegnapelőtt 15:25
 2/45 anonim ***** válasza:
92%

10 órát van az iskolában?

Nem irtad, hány éves, de a hajnali 5kor tanulás nem normális dolog. Az a gyerek hulla fáradt, örülj, hogy kettest kap így. De rövidesen ki fog készülni.

tegnapelőtt 15:26
 3/45 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ki napköziből, menjen haza egyedül és tanuljon otthon, ha nem megy a napköziben. Egy felsős gyereknek ne kelljen már a te munkaidődhöz igazodnia. Ez a kínzás, nem a házi.

Este fél 7-kor ne várd, hogy még bármi megmaradjon abból, amit tanulni próbál.

tegnapelőtt 15:27
 4/45 anonim ***** válasza:
93%
Hányadikas? (Bár gondolom, felsős, már csak a töri miatt.)
tegnapelőtt 15:44
 5/45 anonim ***** válasza:
3%

Biztosan felsős, hisz törit tanul.

Az a gyerek napi 10 óràt pihen suliban, te készülsz csak ki így!

Én átvinném máshova, mert itt nyilvánvaló, hogy a tanárokat nem érdekli, hogy figyeljen és tudjon és nincs közösség, ami húzná felfelé. Gondolom napközi is csak játékról szól, órákon meg bambul ki a fejéből. Ha szerintem nem jóképességű lusta, elhanyagolt gyerek, hanem átlag alatti amihez rendesen tanítanak, akkor váltani kell, különben bukni fog jövőre.

Én kivenném utolsó nekifutásra napköziből ès fizetnék magántanárt, aki hajtja helyettem délután, de bpn működnek házit író délutáni tanulós napközik is magán alapon.

Ha ezek se hoznak sikert, akkor gyermekem buta, gyenge suliba kell rakni. Ha ott is bukás közeli állapotban van, akkor egymi. Sajnálom nagyon. Egy óra alatt mi lenyomunk 3 tárgynyi anyagot kisebb gyerekkel, 2-3 oldalt megtanul/jegyez kb szóról szóra, de igazából már órán a nagyrészét. Az osztálytársai közül a magyarul nem beszélők vannak azon a szinten, mint a gyereked, ők is összekaparnak egy kettest, bár ők nem izzadnak vért érte

tegnapelőtt 15:55
 6/45 A kérdező kommentje:

Napkoziben amennyit tudnak megtesznek. Amiket órán megjegyez abbol is él de az már kevés ide.

Ha hazajonne egyedul akkor se tanulna meg a házat is felgyújtaná játékból mig nem vagyok otthon. Nem hagyhato egyedul.

Magantanár edzés sport se fér ebbe bele.

Egy darabig ment az hogy este 8 ra erunk haza étlen szomjan én ezt befejeztem.

tegnapelőtt 16:00
 7/45 A kérdező kommentje:

Itt nem annyi anyag van csak hogy egy óra alatt 3 tárgyat lenyomjunk.

Max összecsapni lehwt gyorsan házikat nálunk ennyi idő alatt.

De főleg a szóbeli része magolás van nagy súlyban nálunk. Írásbelire már nuncs kapacitásom az a gyerek hátán van a napkozibe.

tegnapelőtt 16:04
 8/45 anonim ***** válasza:
71%

Iszonyu sok a tananyag. Nekem is 5.osztalyos. direkt kerte, hogy semmi sportra, szakkorre ne irassam. De sajnos fr.nyelvkotelezo, igy heti 2 magan skype oraja van,mert csupa 1est hozott haza... utana mar faradt is, es csak azutan kell keszulni 4 tantargyra legalabb.

Szoval aterzem. Este 18 utan mar keso. Nem fog az agyuk. Elotte kene hazajutni. Nincs 7-15ig allas vagy reszmunkaido?

tegnapelőtt 16:38
 9/45 anonim ***** válasza:
31%

Mennyivel több? Megvettem pár ötödikes könyvet előre, matek semmi extra, töri sem túl vastag, környezet sem..

Kíváncsi vagyok, mert alsóban is rengetegen panaszkodnak, de az én gyerekem kb szó szerint tud 3 oldalnyi anyagot most a natos környezetből, mellé angolból vagy 10 szót és a nyelvtanos igeidőket..

Lecke mint a villám.. nemtudom elképzelni, hogy annyival több legyen.

tegnapelőtt 17:00
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Én megfordítanám a sorrendet. Nem vacsi kaja lazulás, hanem egyből házi, tanulás és utána 7 vacsi, 8 alvás. És nem kínoznám hajnali magolással, ellenben minden nap plusz hétvégén tanulnánk.

Nálunk is úgy van, hogy hazajövünk és egyből leül házit írni, tanulni. Kezdi önállóan és utána jönk, kédez, segítek.

tegnapelőtt 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!