Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha este 8 kor már elalszik a...

Ha este 8 kor már elalszik a gyerek a törin természeten és ha hajnal 5 kor kelve is tanulunk es így is csak 2.es minden nagydoga, engedjem én ezt el?

Figyelt kérdés

Altalaban 6 kor kelunk a munkahelyem miatt 6 40 van suliban 16 40 ig.

17-18 vacsi kaja lazulás, 18:30 korul tanulás de van hogy csak 7 től(mivel en is totál ki vagyok ütve a munka miatt)

18-20:00 ig kb 1 tárgy fér bele hogy felzárkoztassam vagy felkeszitsem dogákra.

Nagyon gyakran marad akár reggelre is higy 5 40-6 20 ig is nyomjuk.

Tegnap speciel a töri 200%-os dogára hajnal 5 kor is tanultunk.

Ez nem megy minden nap, napi szinten nem tudunk tanulni.(én hullaként rogyok ágyba már 8 kor)

(Napkoziben zero semmit nem tanul csak max irásbeli házik a maga módján)

Na és ezek után hogy félhullán meg hajnal 5 kor is készülünk 2 es lett a 200%-os dogája.

Mi a jóistent csináljak már?

Az egész még nekem felnőttnek is kínzás 10 ora munka/suli után, nemhogy a gyereknek.

tegnapelőtt 15:06
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Azért nem tudom fordítani mert farkas éhes mire érte érek a suliba, meg én is amúgy. Éhesen én nem tudok vele tanulni.

Ez még 4 kor elmenne hogy egyből hái, de 5 kor(és valamikor ha vásárolok is vmit sos akkor 6 korérünk csak haza) már éhes.(asszem 15 kor van uzsonnájuk utoljára 1 zsömle)

Ezek mellett néha leragadunk a suli melletti focipályán is útközben.(pont a suli és a lakásunk közt van szabadpálya és játszótér. Családias, gyerekkel szülőkkel stb.)

Majd lehet nézek másik sulitvagy nem tudom. Valójában osztályközösség barátai, tanárok es suli miatt sajnálnám onnan kivenni.

Plusz jön a komoetencia teszt is. Arra is készülnék vele..k

tegnapelőtt 17:12
 12/49 A kérdező kommentje:
*egyből házi
tegnapelőtt 17:12
 13/49 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg az a baj h tanulószobás. Vagy 6.as vagy 8.as a gyereked ha kompetencia mérőt írnak. Ennyi idős gyereknek már tudnia kéne h ha egyedül van otthon nem gyújtjuk fel a lakást stb... készíts ki neki mikrozhato edénybe ebédet meg pár szendvicset a hűtőbe du-ra. A mikrot csak tudja gond nélkül használni.

Haza megy órák után eszik és neki áll tanulni mire te haza ér csak kikérdezed jó esetbe.

Ha ennyire önállótlan akkor meg a suliba az írásbeli házit írja meg legalább,a szóbelit meg kezdje el olvasgatni.

Másik opció elengeded a kezét majd ha újra járja az osztályt rájön magától h tanulnia kell és foghatod a kezét örökre

tegnapelőtt 17:40
 14/49 anonim ***** válasza:
89%

A hajnali tanulással annyira túlterhelted, hogy lehet hogy jobban ment volna neki akkor is, ha abszolút elengeded.

Elhiszem hogy kínzás a 10 óra suli, na de abból az idő fele részében semmit nem csinál ezek szerint. Esetleg tanulhatna is. Én nem kínlódnék, ha képességével van gond, akkor másik iskola vagy bukás, ha pedig a szorgalmával, akkor kezdjen el dolgozni.

tegnapelőtt 18:28
 15/49 anonim ***** válasza:
58%

Szerencsétlen gyerek. Miért nem elég 8ra suliba mennie és megy haza mikor vége.

Ha meg sérült ahogy írtad, akkpr lényegtelen hányas tanuló.

tegnapelőtt 18:58
 16/49 A kérdező kommentje:
5.osztály
tegnapelőtt 21:54
 17/49 anonim ***** válasza:
33%

5.osztályossal minek készülsz a kompetencia mérésre? Azt 6.ba írják a 6.as egész évi anyagból.

Így is már bocs full hülye a gyereked képtelen a napközibe megcsinálni a leckét meg tanulni estig szívsz vele te is,mert életképtelen nem lehet haza engedni órák után mert felgyújtaná a lakást.

Vagy kamu a kérdés,vagy nem csak a gyereked ilyen gyenge elméjű hanem te is

tegnapelőtt 22:05
 18/49 anonim ***** válasza:
77%

A gyerek sérült nem tehet róla.

De ha nem lenne se csodálkoznék, hogy délután már semmihez nincs ereje. 10 órát roha a suliba. Reggel 5kor felkeltik és még tanulnia kéne.

tegnapelőtt 22:14
 19/49 anonim ***** válasza:
53%
Honnan veszitek h sérült a gyerek?
tegnapelőtt 22:18
 20/49 anonim ***** válasza:
35%

Nem tudom, a válaszolók honnan veszik, nálunk minden évben van mérés... Hetedikes a lányom, ötödik óta minden évben van. És sajnos legtöbbször köszönőviszonyban sincs a leadott tananyaggal.

Kérdező, nem csodálom, hogy nem megy neki, hisz hulla fáradt. Tudom, hogy milyen a napközi, nekem is ki kellett vennem, mert állandó lett a házihiány és a szóbeli sem volt megtanulva. Nálunk is fél 6 után van ébresztő, mert fél 7-kor már megy a busz. Heti 4x van 7 órája, így autós napon is jó esetben fél 3, buszos napokon fél 4-fél ( esetleg fél 5) után ér haza. Emellett olyan jó tanárokat fogott ki, hogy matekból különtanárhoz kell járnia. Emellett még angolra is megy heti 1-2 alkalommal. Ezután fél óra pihi, utána meg tanulás van. De ő is fáradt, így legtöbbször összecsúszik minden. Örülök, ha az írásbeli megvan. A szóbelit kezdem elengedni. A legjobbak között volt, most örülök, ha hármas lesz.

tegnap 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!