Befolyásolja a gyerek természetét ha terhesség alatt sok édességet, csokit eszek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 07:00
1/12 A kérdező kommentje:
Idegesebb baba lesz?
2023. júl. 2. 07:00
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy befolyásolja. Terhességi cukrom volt, így semmilyen édességet nem ettem. A kisfiam elég izgulós, impulzív, mindig zizeg.
4/12 anonim válasza:
En allandoan sosat kivantam, pontosabban hamburgert, pizzat, sultkrumplit. A fel eves gyerekem mar most egy tornado.
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Anyósom kávézaccot evett az egyik terhesség alatt.
Csak az a fia nem kávézik a családban...
Kiegyensúlyozott normális személyiségű ember lett.
7/12 anonim válasza:
Fiammal terhesen megettem kb egy csokigyárat is.
Halál nyugodt baba volt, a mai napig az.
Lányommal ránézni sem tudtam a csokira. Na ő egy idegsokkos hisztérika kisasszony.
8/12 A kérdező kommentje:
Én nagyon sok édességet ettem, nagyon kívántam. A 2 hónapos kislányom egy energiabomba. Hamar felidegeskedik ha nem kap ételt, evés közben egyfolytában mozog, ha bámul, akkor a lábait folyton mozgatja. A ledőn amin fekszik a lábainál már bolyhos lett 😅
2023. júl. 2. 10:23
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem befolyásolja, nem hibáztatom magam többé 😅
2023. júl. 2. 10:23
10/12 anonim válasza:
Leírtál egy teljesen átlagos 2 hónapos gyereket. 🙄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!