9db 5-s jegy és 6db 4-es jegyre ti hányast adnátok év végén felső tagozatban matematikából?
Ez az egyetlen tantárgy, ahol két jegy között van, ezen múlik a gyerek kitünő bizije. Sokat küzdött ezekért a jegyekért, azelőtt csak ötösei voltak, ez az első évfolyam ,ahol becsúsztak a 4-sek.
A tanár új, aki most először tanít felsősöket, ezt el is mondta a szülőin és a gyerekeknek, hogy elnézést, nem tudja még jól tanítani a felsős anyagot.
Ezek fényében, megadnátok az ötöst év végén? Lányom aggódik, hogy nem kapja meg. Nem tudom, hogy lenne-e értelme írni neki. Még nem voltam ilyen helyzetben és számomra úgy tűnik, hogy ez a lányomnak fontos, nekem nem lenne annyira, mert a 6. osztályos bizit sehol sem fogják nézni.
Azért vicces ez az oldal, nem csak ebben a kategóriában, máshol is, hogy egy 1-2 mondatos kérdés után egyből a kérdést feltevő hülye vagy ő maga a gyerek.
Tényleg csak egy egyszerű általános érdeklődő kérdést tettem fel. Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!