Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 9db 5-s jegy és 6db 4-es...

9db 5-s jegy és 6db 4-es jegyre ti hányast adnátok év végén felső tagozatban matematikából?

Figyelt kérdés

Ez az egyetlen tantárgy, ahol két jegy között van, ezen múlik a gyerek kitünő bizije. Sokat küzdött ezekért a jegyekért, azelőtt csak ötösei voltak, ez az első évfolyam ,ahol becsúsztak a 4-sek.

A tanár új, aki most először tanít felsősöket, ezt el is mondta a szülőin és a gyerekeknek, hogy elnézést, nem tudja még jól tanítani a felsős anyagot.

Ezek fényében, megadnátok az ötöst év végén? Lányom aggódik, hogy nem kapja meg. Nem tudom, hogy lenne-e értelme írni neki. Még nem voltam ilyen helyzetben és számomra úgy tűnik, hogy ez a lányomnak fontos, nekem nem lenne annyira, mert a 6. osztályos bizit sehol sem fogják nézni.

jún. 12. 10:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Azért vicces ez az oldal, nem csak ebben a kategóriában, máshol is, hogy egy 1-2 mondatos kérdés után egyből a kérdést feltevő hülye vagy ő maga a gyerek.

Tényleg csak egy egyszerű általános érdeklődő kérdést tettem fel. Semmi több.

jún. 12. 11:36
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Nem a válaszadokkal van a gond, hanem azzal, hogy a kérdezők félinfókkal raknak ki kérdést aztán közben csepegtetik apránként a többit. Te is kihagytad, hogy melyik félévben voltak a jobb jegyei, témazáróit hányasra írta. Ezek hiánya nélkül nehéz válaszólni
jún. 12. 11:41
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem írtak sosem témazárót hogy az összes jeyg egyforma súlyú??? Ezt nem tudom elképzelni
jún. 12. 11:54
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha 4,8-ra nem adja meg, akkor igen, 4,6-ra biztosan megadja.
jún. 12. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:
20%
4-est adnék. 4,6 átlag az csak a szar iskolákban 5-ös.
jún. 12. 12:12
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk pont most írta a matektanár, hogy 4,6-ra megadják az ötöst, de iskolája is válogathatja. Ha javított félévhez képest, akkor azért azt értékelni szokták a tanárok is. Esetleg lefeleltetheti valamiből a jobbért.
jún. 12. 12:12
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
4.6-ra nem adnék ötöst.
jún. 12. 12:43
 18/26 A kérdező kommentje:
számomra az a furcsa, hogy átlagot számolnak, holott az ötös jegyekből több van, mint a négyesből és nem csak eggyel. Ennek ellenére is lehet hogy csak négyes. De majd meglátjuk. Köszönöm a válaszokat.
jún. 12. 13:00
 19/26 A kérdező kommentje:
ja és igen, egyforma súlyúak a jegyek. És másnál is tudom, hogy valahol 200%-os a TZ-k. Lehet a rendszer kezeli rosszul, fene se tudja.
jún. 12. 13:01
 20/26 anonim ***** válasza:
23%
Két év múlva a gyereked rá sem bír már nézni többet a tankönyvekre.
jún. 12. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!