Mit tegyek,ha nem megy a matek? Sziasztok!Az van ,hogy már 8 éve tanulok matekot,egy hat osztályos gimnázimban,hiába készülök a dogákra,sehogy se jön össze .Mit kéne csinálnom ebben az esetben ?
14
A szakértőt nem érdekli, hogy hogyan felvételizett akkor mégis. Bekerül legfeljebb az 1-5%-os hibahatárba és vígan mehet a papírjával... Biztosan van megoldás...
15, egészen pontosan hol írtam, hogy a szakértőt érdekli?
Ti akarjátok szakértőhöz küldeni, holott nulla az esélye, hogy diszes. Attól, hogy valaki középiskolában gyenge matekból, nem jelent diszt. Ha az lenne, esélye nem lett volna arra, hogy olyan eredményei legyenek általánosban matekból, plusz a felvételin, hogy bekerül.
13 -as ,még éppen 3-ra állok,de jó lenne nem lerontani 2 -re.
12 -es:Rendben ,akkor megnézetem.
Melyik rész nem megy? Egyszer kell, hogy ,,leessen" a tananyag egy-egy rèsze.
Eddig hogy ment? Ha friss a problema, akkor nem diszkalkulia, hanem nem magyaràzta el alaposan a tanàr.
Nekem azt mondta hasonló problémára az osztályfőnököm, hogy vannak az életben más értékek is, minthogy egy tantárgy ötös vagy hármas. Most én ezt továbbadnám neked.
A matektanár meg azt mondta: "És akkor mi történik, ha hármas a matek? Akkor sem történik semmi, ha megbuksz. A szüleid ugyanúgy szeretni fognak, és én is ugyanúgy szeretni foglak"
Egyébként hol akadtál el? Melyik osztályban? Az órai munkát tudod követni? A házifeladatokkal boldogulsz? Amikor gyakorolsz a dolgozatra, akkor megy?
18: A halmazos ,azt jó lenne megérteni.Igaz még ,csak most kezdtük el.
19: A házi feladatokat ,mindig megcsinálom,csak egy probléma van,hogy sose ellenőrizzük le. Amúgy nyolcadikos vagyok,de év vesztes,szóval több vagyok 14-nél.
Az eddigi válaszokat köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!