Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tegyek,ha nem megy a...

Mit tegyek,ha nem megy a matek? Sziasztok!Az van ,hogy már 8 éve tanulok matekot,egy hat osztályos gimnázimban,hiába készülök a dogákra,sehogy se jön össze .Mit kéne csinálnom ebben az esetben ?

Figyelt kérdés
2024. febr. 14. 10:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem válaszoltál arra, hogy hogy jutottál be 6 osztályos gimibe. Oda van matek felvételi.
2024. febr. 15. 07:52
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

16

"Hibahatárról" írok...

Egy olyan országban, ahol a rokikártyát is kiadják kétajtós szekrényeknek valamiképpen... Ne legyünk naivak!

2024. febr. 15. 07:56
 23/27 A kérdező kommentje:
21:Bocsánat elfelejtettem,oda ponthatárral kellett jelentkezni,tehát oda nem felvételiztem ,mondjuk eddig 4 es voltam matekból.Most mentem le ,csak az éppen 3 -as szintre.Igaz ,új mstektanárt kaptunk.
2024. febr. 15. 08:41
 24/27 A kérdező kommentje:
*matektanárt.De év elején volt ilyen felmérés ,hogy ki milyen módon teljesített az ,akkori évek alapján,bár akkor azt meg tudtam írni.
2024. febr. 15. 08:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az fura, hogy nem ellenőrzitek le a leckét.

Esetleg megkérheted külön a matektanárt, hogy nézze meg a leckédet, hogy jó-e. Megcsináltad, de nem vagy benne biztos hogy jó-e. Egyrészről ezzel jeleznéd a tanárnak az igyekezetedet, másrészről kiderülne, hogy megértetted-e az anyagot.

Ha a suliban nem hajlandó veled foglalkozni a tanár, akkor a magántanárral mindenképp nézzétek át a megoldásaidat.

2024. febr. 15. 10:30
 26/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Amúgy nekem ,még van egy külön korrepetálás egy tanárral ,aki nálunk tanít.Csak egy baj van vele,hogy félórákat tudok vele lenni egy héten.De ,ha ordítozik velem az normális?
2024. febr. 15. 12:42
 27/27 A kérdező kommentje:
Mármint a rendes matektanárom,nem ,aki tartja.
2024. febr. 15. 12:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!