Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős félévijében mit jelent...

Elsős félévijében mit jelent a "jól teljesített“?

Figyelt kérdés

A lányom most elsős.

A félévi bizije szerint

Félévi minősítés:jól megfelelt.

Ez számomra 4es osztályzatnak felelne meg.

De nem értem miért ez jött ki, mivel egész félévben a számos értékelésből csak 1 db lett 90% alatti (87%lett, pont a félévi matek felmérés) nálunk 90től 5ös.

Szóval még nem igazán értem ezt a szöveges értékelés dolgot.

Kereszlányomnál úgy volt h dicséretes volt az akiknek csak 5ösei voltak

Kiváló az akinek becsúszott 1-2 4es, de átlagban még 4,5 felett volt

így így tovább

Vagy ezt sulija válogatja, esetleg nincs is már ilyen?

#félév #első osztályos #szövegesértékelés
2023. jan. 28. 09:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Akkor úgy látszik, hogy tanárfüggő a dolog. 🤷🏼‍♀️
2023. jan. 28. 11:38
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
Tanárfüggő is, a lányom alsós tanítója első-másodikban nem különböztette meg h melyik gyerek mennyire ötös vagy dicséretes. Nekem meg szülőként sokkal többet mondott a teljesítményéről s bizonyítvány mellé kapott szöveges értékelés.
2023. jan. 28. 12:14
 13/35 anonim ***** válasza:
79%

Én ebből csak azt látom, hogy a lányodat versenyezteted a keresztlányoddal. Ha a keresztlányod tavaly dicséretes volt, akkor a te lányod idén miért nem.

Erről sürgősen szokjál le A SAJÁT GYEREKED ÉRDEKÉBEN!!!

2023. jan. 28. 12:19
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
Tanár függő, de nem tökmindegy. A jól teljesített azt jelenti, hogy minden ok. Nem tűnik ki a többiek közül de teljesen rendben van.
2023. jan. 28. 12:25
 15/35 anonim ***** válasza:
88%
Bemásolhatnád a kifejtést is. Biztos van ott kritika is, ami nem tűnik fel. Minden szó számít.
2023. jan. 28. 12:28
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
A tanártól kell megkérdezni, nálunk pl semmi ilyesmi nincs, csak leírások
2023. jan. 28. 12:29
 17/35 A kérdező kommentje:

#13 ez nem versenyeztetés. Ha nem lenne ismerősöm, akkor is szemet szúrt volna, mert nálunk a jó/jól megfelelt 4es volt

És mint írtam is, nem dicséretes hanem kitűnő volt a keresztlányom. Régen ez a kettő sem ugyan azt jelentette. Ezért nem értettem ezt a

Félévi minősítés:

jól teljesített

Nyilván megkérdezem majd az ofőt, csak érdekelt h ez iskolánként/tanáronként változik (úgy látom igen mert van aki írta h náluk nincs is ilyen összegzés)

2023. jan. 28. 13:14
 18/35 anonim ***** válasza:
43%
Én simán megkérdezném az osztályfőnököt.
2023. jan. 28. 14:19
 19/35 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy én teljesen megértem a kérdezőt. Aki azt állítja, hogy ne csináljon már versenylovat a gyerekéből... Hát, nem mindenki a legjobbat akarja a gyerekének? Hogy büszke lehessen rá? Én igenis akarnám, hogy kitűnő legyen, ne csak "jó"... Egyébként nálunk a jó a hármas, dicséretes a négyes, a kitűnő az ötös. Érdekes🤷
2023. jan. 28. 14:22
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
Elég szomorú, kedves Utolsó, ha neked ez kell ahhoz, hogy büszke legyél a gyerekedre...
2023. jan. 28. 15:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!