Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A gyerek felkelésétől ébreszté...

A gyerek felkelésétől ébresztéstől számítva máshol mennyi idő megy el mire kiléptek a bejáratin hogy zársz indulhattok? Vagy hánykor kell ébreszteni hogy beérjen suliba?

Figyelt kérdés

Nálunk 10 perc az ut kb a suliba. 6:40 re járna be én beérnék akkor 7:30 ra a munkámba.

Nekem ha nem lenne gyerekem, gyorstus enyhe smink öltözés, kb 10-20 perc felkelve hogy indulhatnék.

Gyereket 6 kor keltem a kicsit, és soha nem erünk a suliba időben, ez miatt lekésem a buszaim soha nem érek be fél8 ra, csak 8 ra lassan ki is rúgnak.

Normal esetben egy öltözés fogmosás 10 perc.

De állando reggeli veszekedések vannak és 6:30 kor se jutunk ki az ajton.

(Eleve fel se kel 6 kor. Ugy kell noszogatni. Pedig este 8 kor kiabálom ágyba. Persze az is elhúzódik fél9-9 re.)

Hogy oldjam meg?

#nem kel fel #huzza az időt #reggeli esti balhék
tegnapelőtt 06:09
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
92%

A probléma szerintem az, hogy bár nem írtad mennyi idős a gyerek, de szerintem nagyon korán mentek.

Megoldás lehet a korábbi esti lefekvés.

tegnapelőtt 06:28
 2/46 anonim ***** válasza:
77%

Hát nem csoda, hogy hajnali 6kor be van lassulva, de 7 előtt ki se nyitnak a sulik.

Egyébként kb 40-45perc amíg a gyerekem elkészül. Fürdés, fogmosás, fésülködés, öltözés. Persze be van lassulva. 6:45kor kel és 7:30 körül indul a suliba.

tegnapelőtt 06:44
 3/46 anonim ***** válasza:
82%
Nekünk max 45perc, de apa is segít a készülésben (reggelit ad, segít az öltözésben a gyereknek, míg én is készülök)
tegnapelőtt 06:52
 4/46 anonim ***** válasza:
42%
Általában fél óra telik el az ébresztés kezdése és a felkelésük között 😒 rohadtul unom már! Papíron 7:30-45 között kell beérni, ők van, hogy 40kor másznak ki az ágyból... Az iskola 170 méterre van tőlünk..
tegnapelőtt 06:57
 5/46 A kérdező kommentje:

Magyarán keltsem 5:40 kor?

Nálunk se lennének nyitva de a portás 6:30 ra jár nyitni a sulit nincs ugyan ügyelet sem csak 7 től de be van "könyörögve" a kicsi tanárokkal lebeszélve.

tegnapelőtt 07:00
 6/46 anonim ***** válasza:
83%

6:40-re megy a gyerek az iskolába????? Szerencsétlen. Pont egy órával mehetne később. Másik munkahely neked, vagy hordja a másik szülő a gyereket iskolába, bakker.

Amúgy egy óra kellett anno ahhoz, hogy szépen magahoz térjen, elkészüljön, reggelizzen és nyugodtan elsetaljunk az iskolaba

tegnapelőtt 07:00
 7/46 anonim ***** válasza:

Amúgy még csak egy sulis gyerekünk van:

Én 6:20-kor kelek, őt 6:30-kor ébresztem. A tervezett indulás 7:05, de van, hogy csak 7:10-kor sikerül. És a suliban reggelizik (ha ezt otthon tenné az +20 perc)

tegnapelőtt 07:05
 8/46 anonim ***** válasza:
60%

Szuper légkör lehet ahol reggel veszekednek a gyerekkel és este ágyba kiabálják. Szeretnék ott gyerek lenni (jah, nem).

Persze hogy semmi együttműködési hajlam nincs benne.

tegnapelőtt 07:08
 9/46 anonim ***** válasza:
100%

Más nem tudja elvinni?

Nálunk úgy érek be 7:40-re (7:30 helyett, már amikor nem vagyok beteg mint most), hogy én csak összerakom a gyerekeket, de az apja viszi el őket szintén 10 perc távra gyalog, mert ő 8-kor kezd.

Nálunk eleve 7 előtt a kaput se nyitják ki. 7:10-től van tanár és legkésőbb 7:35-re kell beérni.

Amúgy kb. egy óra a készülődés úgy hogy mindent kirakok és segítek. Ebből az ovis fiam az, aki 10 perc alatt megvan és utána csak vár, míg a sulis lányom, mintha hátrafelé haladna.

tegnapelőtt 07:08
 10/46 anonim ***** válasza:
100%

Én nagamról emlékszem hogy iszonyatosan nehezen ébredtem fel kisiskolás koromban. Sokszor félálomban anya vagy apa öltöztetett, néha azt álmodtam hogy öltözök.

Szerencsére nekünk 1 percre volt az iskola, így az úttal nem kellett számolni.

tegnapelőtt 07:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!