Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A gyerek felkelésétől ébreszté...

A gyerek felkelésétől ébresztéstől számítva máshol mennyi idő megy el mire kiléptek a bejáratin hogy zársz indulhattok? Vagy hánykor kell ébreszteni hogy beérjen suliba?

Figyelt kérdés

Nálunk 10 perc az ut kb a suliba. 6:40 re járna be én beérnék akkor 7:30 ra a munkámba.

Nekem ha nem lenne gyerekem, gyorstus enyhe smink öltözés, kb 10-20 perc felkelve hogy indulhatnék.

Gyereket 6 kor keltem a kicsit, és soha nem erünk a suliba időben, ez miatt lekésem a buszaim soha nem érek be fél8 ra, csak 8 ra lassan ki is rúgnak.

Normal esetben egy öltözés fogmosás 10 perc.

De állando reggeli veszekedések vannak és 6:30 kor se jutunk ki az ajton.

(Eleve fel se kel 6 kor. Ugy kell noszogatni. Pedig este 8 kor kiabálom ágyba. Persze az is elhúzódik fél9-9 re.)

Hogy oldjam meg?

#nem kel fel #huzza az időt #reggeli esti balhék
febr. 12. 06:09
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

De eltudná más is vinni csak ilyen rokonokkal vagyok megáldva higy sz.rnak bele. Az én gyerekem.

A kiabálás meg csak azert megy mert nyilván cukin ébresztem hozzá bújok néha kedves zenét is teszek be szép reggeleket csinálok meg cuki vagyok akkor is mikor indítom este figatmosbi pizsama alvás, csak épp ezek nem hatják meg.

Nem kel fel, este nem indul el aludni sem.

Ha ötödjére szolok se.

Csam ha már kiborulok.

Ezen is rajta vagyok hogy megoldjam. Mivel rengeteg energiámat kivesz. Utálok ideges lenni meg stb. De mindig megvárja és erre hallgat csak.

Megbeszéltük azt hogy mostantól nem orditok hanem egyszer elmondom szépen, és ha nem történik semmi kirakom a házbol a folyosóra es pizsamában mezitláb megy iskolába!

Elmondtam hogy nem akarok ilyen családot ahol este reggel orditás megy(napkozben m3g csak azért nem mert nem vagyunk egyutt. Nem szófogadó. Igy nyaralni se megyek sehova vele, mert teljesen kiégtem már a nyaralásban is. Elszökne a balatonba is engedély nélkül, én ezt nem birom)

febr. 12. 07:16
 12/46 anonim ***** válasza:
41%
ZOKNIS????
febr. 12. 07:19
 13/46 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nekünk 2 ovisunk van. 3 és 6 évesek.

Én 6:20kor kelek, 6:35-40kor állok ki a kocsival, 7re járok dolgozni. Férjem 6:45-50 fele kel. Elmegy wc-re, felöltözik, utána kelti a gyerekeket 7 fele. Felöltözteti őket, megcsinálja a lányunk haját. Összeszedik a motyójukat, elmennek oviba. Kocsival 5perc tőlünk.

7:25-30 körül már hív, hogy minden rendben volt, beértek az oviba.

febr. 12. 07:21
 14/46 anonim ***** válasza:
89%

Az idő elég lenne, mi 7-kor kelünk, és 5 perc sétával beérnek 7.50-re. A gond inkább az lesz, hogy a tiéd még kicsi. Nekünk is sokkal idegbetegebb reggeleink voltak régebben. Nincs még időérzékük, elhúznák az időt, fél órát nyammognak egy pogácsán...

Nálunk a kicsi is már 12 lesz hamarosan, és pasi 3:), 7-kor felkelt, és 7.10kor, nem viccelek, kihúzott az ajtón, mondván a haverokkal pingpongoznak órák előtt. Motiváció pipa. :)

A lányaim valszeg jó, ha 7.48-kor elindulnak, ott több a pipere... -_-

febr. 12. 07:30
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyermekem van. 1 iskolás 2 ovis. Helyben az iskola ovi és a munkahelyem, 10-15 perces vonzáskörben.

Én a gyerekek előtt kelek 5kor ha 8-ra megyek dolgozni, 4kor ha fél 7-re.

A gyerekeket 6 után keltem, legkésőbb fél 7kor ki másznak az ágyból. 7- négyek 8kor indulunk, lassan mert dombot mászunk. Mindenki oda ér időben.

febr. 12. 07:45
 16/46 anonim ***** válasza:
13%
Proli élet. :(
febr. 12. 07:46
 17/46 anonim ***** válasza:
80%
Gyerek apja? Bébiszitter? 6:40re hordani a gyereket kínzás.
febr. 12. 08:12
 18/46 anonim ***** válasza:
48%

Most aki a városban lakik, annak nyilván ráer s gyereke kelni 7-kor, de aki nem?

Mi a város melletti legközelebbi (!!) településen élünk, mert itt telt ingatlanra, de basszus majdnem 45 perc beérni reggel a munkahelyre a csúcsidőben. Ez kb. 12 km. Itt mindenkinek a gyereke megy már fél 7kor a bölcsibe, mert másképp nem érnek be az emberek dolgozni 8-ra.

febr. 12. 08:13
 19/46 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a leírásból úgy jön le, hogy a probléma itt nagyobb, ez csak egy tünete.

Egyik oldalról minden gyerekes családban vannak ilyen jellegű kihívások.

A másik oldalról ezt a könyvet ajánlom:

[link]

Csomó tipp van benne, hogy kezeljük szülőként hatékonyan az ilyen helyzeteket.

febr. 12. 08:18
 20/46 Andi0318 ***** válasza:
25%
Ha ilyen problémás a dolog, az lenne a jó, ha vagy nem dolgoznál egy darabig, és lenyugodnál. Apja hol van a történetben? Hányadikos a gyerek egyébként? Egy full káosznak tűnik az egész, és sajnos a gyerek is érzi. Ez tanulási gondokhoz is vezethet a későbbiekben.
febr. 12. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!