Általános első osztályában ha zöld vagy fekete pontot visz haza a gyerek kap valami büntit?
Ha kitűnő, akkor meg hagyd rá. Persze meg kell kérdezni, hogy mi történt, és elmagyarázni neki, hogy igyekezzen jobban, de kb. ennyi.
Fél éve jár iskolába, elég sok szabályhoz kell alkalmazkodni.
Ne told túl, mert szorongó gyereket nevelsz.
Ami az iskolában történt, azt ott is kell megoldani. A tanár már leszidta érte, megkapta a fekete pontot, nem kell még neked is tenni rá egy lapáttal.
Az otthon menedék legyen, ne jusson el oda, hogy kap egy egyest, aztán nem mer hazamenni. Ismertem ilyen családot, én inkább nem szeretném ezt.
Miért kapna ?!
Én nem voltam ott, nem láttam, nem tudom, hogy pontosan mi történt.
Semmi jelentősége nincs egy-két rossz pontnak.
Eleve nem gondolom, hogy büntetéssel lehet gyereket nevelni, de elsőben, pláne ilyen miatt orbitális melléfogásnak tartom a büntetést. Aki ilyet tesz, az nem szereti a gyerekét.
Nyilván megkérdeztem volna, hogy miért kapta, és adott esetben elmagyaráztam volna, miért helytelenítette a viselkedését a tanító. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!