Általános első osztályában ha zöld vagy fekete pontot visz haza a gyerek kap valami büntit?
Figyelt kérdés
Nem fizikai dologra gondolok mielőtt valaki azt gondolná. De hogyan tudatosítjátok benne hogy tök jó lenne ha a szabályokat már betartaná. Kitűnő tanuló amúgy.febr. 4. 23:02
11/12 anonim 

válasza:

Nálam csak a hozzáállás számít nem a jegy.
Ha látom van az életében legalább egy dolog ami érdekli szenvedéllyel foglalkozik vele, akkor úgy gondolom a gyerek rendben van. Jegyek, fekete pont meg a modern rabszolga képzés része.
Szerintem nevetséges ilyen miatt balhézni a gyerekkel :D fekete pont b+, ne legyünk már hülyék… ez ilyen komcsi dolog az osztályzás…
12/12 anonim 

válasza:

Igen, megvontam a kevéske telefonozós idejét, ha magatartás miatt kapta. Tudta is, hogy itthon ez a bünti ha feketepontot vagy, beírást hoz.
A tanárnak ugyanis ennyi eszköz van a kezében. Ha a fiam rosszat csinál és én itthon körberöhögöm a fekete pontot, akkor nem fogja tudni nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!