Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Náthásan megy a gyerek suliba,...

Náthásan megy a gyerek suliba, vagy kéri, hogy had ne menjen be?

Figyelt kérdés
Vagy amíg csak az orra folyik mehet nyugodtan és ezt ő sem kérdőjelezi meg?

nov. 8. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

hadd

Mekkora gyerek?

nov. 8. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:
4-es
nov. 8. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Az enyém megy, akkor is, ha nem akar menni. Amíg energikus addig mehet, amikor bágyadt, akkor nem mehet. Ezt neki nyilván nem mondom, mert rájátszana. Lázzal nem megy, sem hasmenéssel, sem hányingerrel.
nov. 8. 10:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Energikus, csak az orra folyik és eddig is ment, csak mondom itt is megkérdezem. Persze kérdeztem tőle, hogy mi van a suliban, de mondja, hogy mindenkinek folyik az orra. Tanárok is mondták hogy ha lehet és olyan időszak van akkor minden kis náthával ne tartsuk otthon.
nov. 8. 10:35
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha rosszul is erzi magat, akkor nem megy.

Amugy igen.

nov. 8. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak náthásak, nem szokták kérni, hogy maradhassanak idehaza, hőemelkedés, torokfájás, fejfájás - ilyenkor már igen.
nov. 8. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem tudom, nekem olyan sosincs, hogy náthás vagyok, de semmi más bajom nincs. Akkor az nem nátha, hanem valami allergia, ha csak az orrom folyik. Megfazasnal minimum szerintem a torokfájás, azzal meg nem küldenék be gyereket, én se mentem anno
nov. 8. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Négyes? Az megy milyen?

Talán 4.-es.

nov. 8. 13:49
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Okyankor itthon tartom pár napot ha annyira náthás h a sok orr fújás miatt nem is tud figyelni a sukiba,lemarad ha írni kell vmit-mert orrot fúj. Most 4.es idén még nem volt beteg.
nov. 9. 07:45
 10/10 anonim ***** válasza:
41%

7-est le lehet pontozni, de igaza van. Folyik az orra? Mennyire? Volt, hogy az enyémnak is "csak" az orra folyt, de annyira, hogy napi 2 db 100-as csomag pzs elfogyott, és csupa vörös volt az orra a sok orrfújástól. Ránézésre is kijelentette az ofő, hogy menjen haza, nem kell mindenkit körbefertőzni.

Amúgy én betegen nem szoktam engedni a gyerekeket iskolába, még akkor sem, ha ők mennének.

Iskolás gyerek már nem beteg minden második héten, nem az óvodában vagyunk.

nov. 9. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!