Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg érdemesebb magániskolá...

Tényleg érdemesebb magániskolába vinni a gyerekeket elsőben még akkor is ha messze van az iskola?

Figyelt kérdés

Iskolaválasztás előtt állunk és teljesen ledöbbentem hogy szülők képesek 20-25kmt utaztatni elsős gyereküket. Tényleg annyival többet adnak ezek? Mi falun lakunk teljesen oké az itteni általános iskola, én is ide jártam, most is rengeteg lehetőség van zene, sport stb.

Nálatok mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?

2023. jan. 21. 11:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl. azért mentünk át harmadik évfolyamon magánba, mert kriminális sajnos, ami az állami oktatásban folyik. Bár ne kellene! Nem vagyunk sznobok, és nem az a lényeg, hogy csili-vili legyen (nem is az amúgy), és szó nincs arról, hogy "ne találkozzon ilyen meg olyan gyerekkel".

Egész egyszerűen szörnyű, ami az oktatásban megy. Tönkreteszik a gyerekeket. Főleg, hogy sajnos kifogtuk az egész környék legelmebetegebb tanárait, ami miatt szinte elfogyott az osztály harmadik után, mert mindenki menekült. És akkor ott volt a dilemma, hogy egy másik állami, de mi van, ha az se jó (kb. mindenhonnan rengeteg rosszat hallottunk), akkor már hova/hogyan tovább még egyszer?

Ezért esett a választás a szintén közeli és egyébként még megfizethető alapítványi iskolára. Ott most sokkal boldogabb, nyugodtabb. És nemhogy nem tanulnak (mint ahogy azt sokan mondják, hogy ott majd tuti nem tanulnak semmit), hanem nekünk kellett felzárkózni, mert előrébb voltak, mint az állami sulisok.

2023. febr. 7. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!