Köszönöm, ti melyikbe jártok? Írnál pár sort, hogy mi az ami miatt azt választottátok?
2016. máj. 30. 14:48
4/9 anonim válasza:
IBS nemzetközi program, mert fontosnak tartottuk a kis létszámú oktatást, valamint az anyanyelvi szintű idegennyelv tanítást és a minőségi programokat, valamint azt, hogy általánostól középiskola végéig egy helyen tanuljon, ne kelljen új környezettet megszoknia. persze nem mindegy, hogy mekkora összeget szántok a tandíjra.
2016. máj. 30. 14:55
5/9 A kérdező kommentje:
Szimpatikus az iskola, van néhány kérdés ami első körben eszembe jutott. Az egyik, hogy tényleg megéri az árát? Ne érts félre nem az oktatáson fogok spórolni, annyit költök rá amennyi szükséges, de azt sem szeretném, ha az adott összeg nem lenne reális a kapott oktatásért. Milyen plusz programok vannak (pl. lovaglás, úszás...vagy van valami különlegesebb is? ) Nem terheli le a gyerkőcöt? (nagyobb ott a teher, mint egy államiban?) Ti pl. mennyit utaztok? Nekünk a napi utazás 2,5 óra lenne jó esetben. Nekünk is fontos a nyelv és a kis létszám. Szerinted az általad felsoroltakon kívül(anyanyelvi angol...) mennyivel több pluszt kap az élethez? Bocsi a sok kérdésért, most kezdtem el komolyabban foglalkozni ezzel a témával és még rengeteg bennem a kérdés, leginkább azért mert nem a környéken lakunk erre pedig nincs semmi hasonló. Van még 2 évünk iskolakezdésig, a másodiknál már tapasztaltabb leszek :D köszönöm
2016. máj. 31. 06:01
6/9 anonim válasza:
Ha csak 2 év mulva lesz iskola köteles akkor én nem foglalkoznék ezel most mert 2 év alatt rengeteg dolog változhat mind magán és az állami iskoláknál .
2016. máj. 31. 09:50
7/9 anonim válasza:
Ha nem akarod leterhelni, akkor ne utaztass egy ilyen pici gyereket napi 2.5 órát.
2016. máj. 31. 11:25
8/9 A kérdező kommentje:
Igen sok minden változik 2 év alatt, ennek ellenére gyorsan elrepül és nem akkor szeretném kapkodni a fejem, hogy mit is szeretnénk.
Tisztába vagyok vele, hogy kimerítő az utazás, de környéken csak állami van, oda pedig nem szeretném, egy waldorf iskoláért is ugyanennyit kell utaznunk. Nyilván ha minden úgy alakul ahogy terveztük akkor költözünk, nem véletlenül érdeklődöm, de a legrosszabb esetre is szeretnék felkészülni.
2016. máj. 31. 11:52
9/9 anonim válasza:
Szia! Amiről sok helyről hallottam jót, az a Gyermekek Háza. Sajnos igen nehéz bekerülni épp ezért, no meg azért is, mert nem magánsuli, hanem állami fenntartású alternatív, vagyis jóval kevesebbe kerül, mint a magániskolák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!