A testnevelés órát hány fokig tartják kint a gyerekeknek az általános iskolában? Nálatok jellemző a kinti óra, tornacuccban, sapkában vagy nagykabátban?
Ma 1 fok volt, kint voltak.
Kicsit hidegnek tartom ezt az időt már, az én gyerekem gyorsan lebetegszik és sok a hiányzása már így is.
Tudom a kis olimpiai bajnokjelölteknek ez még jót is tesz, de a kérdésem arra irányul, hogy ez megszokott-e manapság, hogy télen majd sapkában, kesztyűben is kint tornáznak.
Gondolom adjak hálát a mindennapos testnevelésnek, mert nincs hely a tornateremben. Alsóban többször a folyosón volt az óra megtartva, de még azt is jobbnak tartom, mint a vékony tornacipőben kivinni őket.
"Azért fáztok állandóan, mert már anyátok is bebugyolált titeket egyből"
Tévhit. Anyósom a legnagyobb paraanyu, paranagyi, bugyolàlta minkét gyerekét, ahogy lehetett, unokàkat is akarta volna pluszban. Férjem minden csak nem fàzós, átmeneti kabátban elvan januàrig.
Màs hülyeség?
Hu, de jól megaszontad, tetszik ez nekem! :-D
Én sem értem egy kérdésnél miért kell egymásnak esni és fikázni.
A Dörmi-ig jutottunk a kinti Atesiórától.
Amúgy én tegnap láttam pulcsiban embert, sőt halásznadrágban volt ráadásul.
Csodálkoztam is. Igen gyorsan iszkolt, nem hiszem, hogy nem fázott. :-D
Azoknal a kerdeseknel, ahol megjelennek a “kulfoldiek”, altalaban mindig ott lyukadunk ki, hogy itt minden szar, mi is szarok vagyunk, es ok persze mindig mindent jobban tudnak.
Azt hianyoltam meg, hogy senki nem irta, mennyire szanalmas, hogy mi itthon maradtunk es mennyire nem vagyunk normalisak, mert ez is szokott meg lenni :D
Tenyleg nem tudom mi van a kulfoldi magyarokkal, de ez botrany.
1.-8.-ban csak akkor volt kint tornaóránk, amikor hosszabb távra futottunk.
9.-12.-ben, ha nem volt kellemes a hőmérséklet, már nem voltunk az udvaron (pedig rendes tornatermünk se volt). A fiúk viszont néha fociztak hóban rövidnadragban és kabátban. De saját elhatározásból. (Bent nem volt ahol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!