A testnevelés órát hány fokig tartják kint a gyerekeknek az általános iskolában? Nálatok jellemző a kinti óra, tornacuccban, sapkában vagy nagykabátban?
Ma 1 fok volt, kint voltak.
Kicsit hidegnek tartom ezt az időt már, az én gyerekem gyorsan lebetegszik és sok a hiányzása már így is.
Tudom a kis olimpiai bajnokjelölteknek ez még jót is tesz, de a kérdésem arra irányul, hogy ez megszokott-e manapság, hogy télen majd sapkában, kesztyűben is kint tornáznak.
Gondolom adjak hálát a mindennapos testnevelésnek, mert nincs hely a tornateremben. Alsóban többször a folyosón volt az óra megtartva, de még azt is jobbnak tartom, mint a vékony tornacipőben kivinni őket.
Azert gaz, hogy minden kulfoldon elo le van pontozva.
Pont azert tart itt Mo., ahol. Atlag eletkorban sereghajtoak, alkoholizmusban , elhizasban sereghajtok, sziv es errendszeri betegeseg, rohadt fogsor, depresszio, ongyilkossag, mind mind Mo. elol jar.
Aki itt fejlett orszagbol ir, es leirja, ott , hogy mennek a dolgok, az le van pontozva.
Dehat ugye Mo. a nagyhatalom, nem nem is kell rank hallgatni.
Oltoztessetek tovabbra is agyon oket, nulla immunrendszer, bezzeg Dormi az van. Pont ezert a gondolkodasert van elmaradva egy evszazadal minden, es ugy latszik nem vagytok nyitottak a fejlodesre.
Nem az a baj, ha valaki kulfoldrol ir, hanem az, ahogy irnak. Magas lorol beszelnek, pofaznak itt a -20 fokrol meg a szar magyar anyakrol, de mire fel? Kik vagytok ti?
Ez ilyen magyar dolog, hogy kimentek mosogatni, aztan mar jobbak vagytok azoknal, akik meg maradtak?
Es nekunk mi kozunk a kinti -20 fokhoz? Itt nincs ennyi. Itt mas szokasok vannak. Ugy csinaltok, mintha nem tudnatok, nem itt eltetek volna az eletetek elso felet. Vagy mittudomen mennyit.
Nem az a baj, ha valaki “ kulfoldrol” ir, hanem az, hogy ugy bantok masokkal, mintha a kutya szajabol rangattatok volna elo oket.
Nem biztos, hogy ti jobban tudjatok! Nem biztos,hogy attol lettetek valakik, mert kikoltoztetek.
Mi maradtunk itthon, mert itt is jol meg tudunk elni. Es akkor en most valaki vagyok, mert jobban elek, mint az atlag? Na ne mar!
Szanalmas.
Nyilvan nem hallgatok ratok, ha egyszer a gyerek fazik, nem fogom kikuldeni pulcsiban a jatszoterre, hogy na nem, te hulye vagy, a gyakorin azt mondtak, nem fazhatsz :)
Ezt varjatok el? :D De tenyleg? Nyilvan egy nem beszelo gyereknel nehez, de ott is vannak jelek, amibol tudni lehet, hogy fazik vagy epp melege van. En a gyerekem igenyeit veszem figyelembe, nem megyunk ki papucsban meg rovidgatyaban 5 fokban es esoben, csak azert, mert a gyakoris mancika azt mondta, hogy mennyire tuloltoztetem a gyereket, mert kabat van rajta meg hosszu nadrag 5 fokban.
#41, azért mert pl én bevallom, hogy fàzós vagyok nem leszek sem alkesz, sem szívbeteg, se depressziós sem semmi amit sikerült ideokàdnod. Nem, nem "ezért tart itt az orszàg" de ezt a milliószor elismételt közhelyet legalabb le tudja írni a magadfajta is a kettő db agysejtjével. Ja és kva jó lenne itt minden, ha az lenne a legnagyobb gondunk hogy 2 fokban kabàtot merészünk venni. De ha szerinted ez a kulcs a sikerhez meg a boldog élethez akkor igen magadsak lehetnek az elvàràsaid. Menj aztàn lejts egy szambàt egy szàl bugyingóba a 2 fokba mutasd meg, hogy nem vagy te màr ilyen balkáni magyar, te màr megtanultàl levenni rétegeket, vilàg a làbaid előtt.
🤣🤣🤦🤦
Agyam eldobom felnőtt emberek milyen értelmi szinten vannak, és min képesek összeveszni.
Én ma sült húst ettem, remélem erről is van vmi kvajó monológot amiről kierül miért vagyok alkesz,meg depressziós. Mesélj, a pontosan 2 agysejteddel úgyis olyan faca összefüggéseket tudsz alkotni.
Jaaaa meg a dörni🤣🤣 hàt azt kàr lett volna kihagyni, pont idelapcsolódik a hőmérséklethez.
45-os, kulfoldon (akarhol legyen is az), a gyerekek biztos 30 eves korukig nem kapnak cukrot. Mert ott olyan rohadt jo az elet es olyan jo anyak vannak 🤣 Sot, cukor sincs amugy, meg semmi egeszsegtelen etel a boltokban! Mert a fejlett orszagok mar ennyivel is elorebb tartanak,mint mi itt a balkanon.
En pl valoban nem etettem 2 eves koraig a fiamat ilyenekkel, de aztan bolcsibe kerult, na ott minden volt. Ovi ugyanez.
De nem gondolnam, hogy valaki attol szar anya, mert dormit vagy mittudomen mit ad a gyerekenek. Ezt is mindenki maga el tudja donteni szerintem. Nem kell ezert itelkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!