A testnevelés órát hány fokig tartják kint a gyerekeknek az általános iskolában? Nálatok jellemző a kinti óra, tornacuccban, sapkában vagy nagykabátban?
Ma 1 fok volt, kint voltak.
Kicsit hidegnek tartom ezt az időt már, az én gyerekem gyorsan lebetegszik és sok a hiányzása már így is.
Tudom a kis olimpiai bajnokjelölteknek ez még jót is tesz, de a kérdésem arra irányul, hogy ez megszokott-e manapság, hogy télen majd sapkában, kesztyűben is kint tornáznak.
Gondolom adjak hálát a mindennapos testnevelésnek, mert nincs hely a tornateremben. Alsóban többször a folyosón volt az óra megtartva, de még azt is jobbnak tartom, mint a vékony tornacipőben kivinni őket.
Köszi az értelmes hozzászólásokat.
Azért nem szóltam még a suliban, mert sajnos nálunk olyanok a tanárok (tisztelet a kivételnek), hogy ha szólunk bármiért, azzal csak a gyereknek ártok. Ha értitek a dolgot.
A dokink szerint pedig szólni kellene :-( ő sem tartja ezt jónak.
Nekem jobb sorom volt a 80as években, mint ezeknek a gyerekeknek. Ez meg, hogy télen építik át a sportcsarnokot no komment. Az az iskola jut eszembe, ahol a suli kezdésnél beázott a tető, meg renováltak mindent, de alkalmasnak gondolták a tanulásra.
Az a baj, hogy lassan mindent ezek a dilettánsok irányítanak.
"8 mert a te gyereked nem külföldi szülő gyereke? Te tök véletlenül egy magyart mint idegen nyelvet perfektül beszélő holland vagy, mi?
Agyam eldobom ettől a gőgtől ami a kivàndorlóknak van. Fura, hogy mégis velünk tàrsalogsz, magyar oldalon, nem holland honfitársaiddal. Sejtem is az okàt."
De, az én gyerekem is külföldi szülő gyereke. Nem, ő nem járkált bebugyolalva. Igen, ha egy Irén érdekel, holland IS vagyok. Beszélgetni azzal beszélgetek, akivel akarok, pláne egy nyílt oldalon. Mondjuk mindig azt hiszem, értelmes emberekkel is sikerül, aztán jön egy ilyen komment, mint a tied, és kiderul, hogy mégsem.
Amugy meg annyira jofejek vagytok, hogy eldontitek a kerdezo meg a gyereke helyett, hogy ok mikor faznak :D
Meg hogy az a baj, hogy mindig mindenki tuloltozteti a gyereket...es ha az a gyerek fazik?
En peldaul olyan vagyok, aki mar hetek ota teli kabatban jar, sapkat es kesztyut is hasznalok mar, mert rohadt fazos vagyok. Bent a hazban 21 fokban ket pulcsi van rajtam, igen.
Nem mellesleg soha nem vagyok beteg, a covidot se kaptam el, szoval szerintem ez is hulyeseg, hogyha beoltozol, mert FAZOL, akkor beteges leszel. Nem.
Es a gyerekem is pont ilyen, borzasztoan fazik. Mi a nyarat szeretjuk. Na bumm. Most akkor mi van? :) Csunya magyar anyak, igaz?
Akik kulfoldon elnek, miert nem kulfoldi forumokon osztjak az eszt?
#35 te akarod magad "értelmes embernek" beàllítani, aki az alapjàn itélkezik, hogy ki mikor fàzik, meg mi van rajta? Engem is baromira felcsesz már ezen az oldalon, hogy divatba jött egymásra licitàlni ki mennyire van egy szàl semmiben novemberben-decemberben. Akik meg méltóztattak kiköltözni valahová északra a fagyba, azoknak meg a làba nyomukat is meg kell lassan csókolni, annyira különleges élőlények vagytok, a dedós paffogásaitokkal.
Én is folyton fàzok, így volt ez mindig is, beteg mégsem vagyok szinte soha. Régen sem voltam, fàj nem fàj ez van. Igazàn értelmes az, aki szerint az immunrendszer annyi, ki mibe van felöltözve.
38!
Kevered a szezont a fazonnal. Nem ítélkeztem, tényt közöltem. Téma részemről lezarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!