Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A testnevelés órát hány fokig...

A testnevelés órát hány fokig tartják kint a gyerekeknek az általános iskolában? Nálatok jellemző a kinti óra, tornacuccban, sapkában vagy nagykabátban?

Figyelt kérdés

Ma 1 fok volt, kint voltak.

Kicsit hidegnek tartom ezt az időt már, az én gyerekem gyorsan lebetegszik és sok a hiányzása már így is.

Tudom a kis olimpiai bajnokjelölteknek ez még jót is tesz, de a kérdésem arra irányul, hogy ez megszokott-e manapság, hogy télen majd sapkában, kesztyűben is kint tornáznak.

Gondolom adjak hálát a mindennapos testnevelésnek, mert nincs hely a tornateremben. Alsóban többször a folyosón volt az óra megtartva, de még azt is jobbnak tartom, mint a vékony tornacipőben kivinni őket.

2022. nov. 21. 23:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
70%
29,voltam bent,leszarják,nincs másra lehetőség,mert szétszedték a csarnokot.Hogy miért nem nyáron,vagy jövő tavasszal,azt nem tudják megmondani.Mivel nekünk vannak megfelelő sportruháink,meg eleve a 4 edzés miatt van felmentése is 4 tesióráról,így azt az egyet kibírja,de akkor sem a normális kategória.Edzésre mint mondtam fel tud öltözni,mert van ideje,és ott normálisan be is melegítenek.Aki szerint normális,az kipróbalta vagy csak ossza az észt itt nekünk,meg a saját gyerekének,hogy kibírod fiam,ne ríjá má nekem is ilyen volt?
2022. nov. 22. 10:48
 32/61 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes hozzászólásokat.

Azért nem szóltam még a suliban, mert sajnos nálunk olyanok a tanárok (tisztelet a kivételnek), hogy ha szólunk bármiért, azzal csak a gyereknek ártok. Ha értitek a dolgot.

A dokink szerint pedig szólni kellene :-( ő sem tartja ezt jónak.

2022. nov. 22. 11:02
 33/61 A kérdező kommentje:

Nekem jobb sorom volt a 80as években, mint ezeknek a gyerekeknek. Ez meg, hogy télen építik át a sportcsarnokot no komment. Az az iskola jut eszembe, ahol a suli kezdésnél beázott a tető, meg renováltak mindent, de alkalmasnak gondolták a tanulásra.

Az a baj, hogy lassan mindent ezek a dilettánsok irányítanak.

2022. nov. 22. 11:09
 34/61 anonim ***** válasza:
89%
Menj be,szólj,ha nem lesz változás, akkor én a dokival íratnék felmentést a gyereknek ha sűrűn lebetegszik emiatt.Azt mondod,hogy az orvos szerint sem normális,akkor írja ezt le.
2022. nov. 22. 11:26
 35/61 anonim ***** válasza:
20%

"8 mert a te gyereked nem külföldi szülő gyereke? Te tök véletlenül egy magyart mint idegen nyelvet perfektül beszélő holland vagy, mi?

Agyam eldobom ettől a gőgtől ami a kivàndorlóknak van. Fura, hogy mégis velünk tàrsalogsz, magyar oldalon, nem holland honfitársaiddal. Sejtem is az okàt."

De, az én gyerekem is külföldi szülő gyereke. Nem, ő nem járkált bebugyolalva. Igen, ha egy Irén érdekel, holland IS vagyok. Beszélgetni azzal beszélgetek, akivel akarok, pláne egy nyílt oldalon. Mondjuk mindig azt hiszem, értelmes emberekkel is sikerül, aztán jön egy ilyen komment, mint a tied, és kiderul, hogy mégsem.

2022. nov. 22. 12:18
 36/61 anonim ***** válasza:
76%

Amugy meg annyira jofejek vagytok, hogy eldontitek a kerdezo meg a gyereke helyett, hogy ok mikor faznak :D

Meg hogy az a baj, hogy mindig mindenki tuloltozteti a gyereket...es ha az a gyerek fazik?

En peldaul olyan vagyok, aki mar hetek ota teli kabatban jar, sapkat es kesztyut is hasznalok mar, mert rohadt fazos vagyok. Bent a hazban 21 fokban ket pulcsi van rajtam, igen.

Nem mellesleg soha nem vagyok beteg, a covidot se kaptam el, szoval szerintem ez is hulyeseg, hogyha beoltozol, mert FAZOL, akkor beteges leszel. Nem.

Es a gyerekem is pont ilyen, borzasztoan fazik. Mi a nyarat szeretjuk. Na bumm. Most akkor mi van? :) Csunya magyar anyak, igaz?

Akik kulfoldon elnek, miert nem kulfoldi forumokon osztjak az eszt?

2022. nov. 22. 12:28
 37/61 Andi80018 ***** válasza:
100%
A gyerek iskolájában bent tartják a tesit, alsóban is, és most, ötödikben is. Van tornacsarnok, terem, nem jönnek ki már kb három hete.
2022. nov. 22. 12:36
 38/61 anonim ***** válasza:
74%

#35 te akarod magad "értelmes embernek" beàllítani, aki az alapjàn itélkezik, hogy ki mikor fàzik, meg mi van rajta? Engem is baromira felcsesz már ezen az oldalon, hogy divatba jött egymásra licitàlni ki mennyire van egy szàl semmiben novemberben-decemberben. Akik meg méltóztattak kiköltözni valahová északra a fagyba, azoknak meg a làba nyomukat is meg kell lassan csókolni, annyira különleges élőlények vagytok, a dedós paffogásaitokkal.

Én is folyton fàzok, így volt ez mindig is, beteg mégsem vagyok szinte soha. Régen sem voltam, fàj nem fàj ez van. Igazàn értelmes az, aki szerint az immunrendszer annyi, ki mibe van felöltözve.

2022. nov. 22. 12:38
 39/61 anonim ***** válasza:
8%

38!

Kevered a szezont a fazonnal. Nem ítélkeztem, tényt közöltem. Téma részemről lezarva.

2022. nov. 22. 12:50
 40/61 anonim ***** válasza:
11%
Azért fáztok állandóan, mert már anyátok is bebugyolált titeket egyből, ahogy lejjebb ment 5 fokot a hőmérséklet… 🤦🏼‍♀️ ha a gyerek nem tud átöltözni 10 perc alatt időjárásnak megfelelő öltözetbe, akkor tanítgatni kellene a gyors mozgásra, nem a gyakorin pampogni meg osztani az észt, hogy milyen egészségtelen kint tartani a testnevelés órát. Egyébként nekünk érdekes módon nem kellett aláöltözni 8 réteggel, kimentünk mi pólóban meg rövidnadrágban is, max. 3 percig fáztunk, utána lehetett szépen mozogni, és nem is volt semmi gond. Felénk egyébként a futók is így futnak, nagy futók lehettek polárnadrágban meg pulóverben. :) Most se akarok megfagyni 2 fokban, még bőven elég a pulóver, nem hordok kabátot. Én magamban nevetek mindig azon aki már most nagykabátban meg sálban van. Mégis mi az istent vesztek fel ha -10 fok lesz? Ritka az is, mint a fehér holló, de láttunk már ilyet. Olyankor ki se léptek a házból meg a gyerek se megy suliba, nehogy megfázzon? Uram atyám.
2022. nov. 22. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!