A testnevelés órát hány fokig tartják kint a gyerekeknek az általános iskolában? Nálatok jellemző a kinti óra, tornacuccban, sapkában vagy nagykabátban?
Ma 1 fok volt, kint voltak.
Kicsit hidegnek tartom ezt az időt már, az én gyerekem gyorsan lebetegszik és sok a hiányzása már így is.
Tudom a kis olimpiai bajnokjelölteknek ez még jót is tesz, de a kérdésem arra irányul, hogy ez megszokott-e manapság, hogy télen majd sapkában, kesztyűben is kint tornáznak.
Gondolom adjak hálát a mindennapos testnevelésnek, mert nincs hely a tornateremben. Alsóban többször a folyosón volt az óra megtartva, de még azt is jobbnak tartom, mint a vékony tornacipőben kivinni őket.
Ja 2-es, angliaban soha nem betegek a gyerekek es nem hianyoznak.
Az senkit nem zavar, hogy taknyuk-nyaluk egybefolyik, kohognek, haldokolnak kb, es igy jarnak suliba/ oviba.
De a lenyeg, hogy nem hianyoznak 🤣🤣
Hanyingerem volt, amikor kint toltottem par honapot es mentem az unokahugomert suliba es meglattam oket. Amelyik beteg volt, meg csak az orra se volt megtorolve, bar tudom, hogy kint nem is szokas ez annyira.
Na de akkor is, fuj.
"Úgy bírom, hogy az ilyen jellegű kérdések alatt mindig megtudhatjuk, hogy külföldön még a szellentés is rózsa illatú, de még a kaki sem büdös. 😂"
Hollandiában élek. A gyerekek kint vannak esőben is. Miután eleve születésük óta ez a normális, plusz mellé az időjárásnak megfelelő öltözék, ami nem télikabát, sapka, sál, fukvedo, 60 másik réteg ősszel, valóban nagyon ritkán betegek. Itt ha egy két évesnél nagyobb gyereket telikabatban látsz most - a héten 3-5 fok körül mozog a hőmérséklet- az egészen biztosan külföldi szülők gyereke. Ők azok, akik esős időben az eresz alatt állnak mozdulatlanul, amíg a többi boldogan szaladgal és játszik az esőben a kis esokabatjaban.
Az immunrendszerünk akkor működik jól, ha engeded működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!