Erre jogos az elégtelen?
Te mondtad az előbb, hogy poénból írta, vagyis trollkodott. Erre a következő kommentben már nem trollkodott, nem is tudta, hogy ez a szankció. Döntsd már el.
Egy hatodikos gyerek már simán tudja, hogy az tengeri malac és nem tengeri sertés, szóval poénkodott. A tanár megmondta, hogy ezt nem tolerálja. Szóval a gyerek megszívta, majd legközelebb már tudja. Ha tanul, nem egy egyesen fog múlni a jegye.
42-es, egészen biztosan!
A 69-es számról pont az jutna eszébe, hogy a franciázást (kölcsönös orális szexet) szokták 69-nek nevezni, és pont ilyet kért tőle pár napja a férje, és ő ezt megtagadta, mert undorodik tőle, és azóta nagyon feszült otthon a légkör. Erre még egy diákja is ezzel szívatja! Hát micsodaaaaaaa tiszteletlen ez a gyerek! Még az ő szexuális problémáin is viccelődik!
Ez eddig irónia volt, ha valakinek nem esett volna le.
Példa arra, hogy akiben frusztráció van, az bele fogja mindenbe látni. És mindenkiről azt képzeli, hogy őt akarja bosszantani vele.
ismerek 2 ilyen magát felnöttként is ilyen szellemesnek gondolo fiatal embert ,nyafogni panaszkodni tudnak ės magasrol tojnak arra mit mondanak közvetlen fönökeink.
javaslom hogy kedves fiadnak magyarázd el hogyha egy tanár azt mondja év elején hogy ez ilyen hülye gyerek viselkedėst nem dijaza dolgozatt írásnål akkor azt vegye komolyan ha nem veszi komolyan ne csodålkozon ha egyest kap az egėsz dolgozatra .
Ha nekem ezt szülöin elmodja a tanár hogy azt a viselkedést dolgozatt íråsnál nem tolerálja akkor otthon gyerek figyemėt nyomatékosan felhivom hogy viselkedjen normálisan ,ha nem fogad szót ės elhülyėskednė még is dolgozatt íråst emiatt egyest kap akkor bizony közölném hogy igy járt .
nem hözöngenėk sehol ės gyereknek sem hagynám hogy emiatt panaszkodjon.
Hát, ha tényleg csak ennyi történt, és nincs semmi más, amit az esettel kapcsolatban elhallgat a gyereked, akkor szerintem a tanár igen csak túltolta. Mondhatni csak ezért nem tartom jogosnak az 1-est.
Mi pl. középiskolás korunkban, már 6.-osnál több évfolyammal feljebb ettől jóval durvábbakat írtunk, volt olyan aki trágár szót írt, én pl. sokszor a "gúnynevemet" írtam fel a rendes nevem helyett. Persze meglett a megfelelő következménye, de csak ezért a hülyéskedésért sose kaptunk egyest.
Nyilván pontot nem ér az a feladat, hiszen nem adott rá jó választ a gyerek, de ha a tanár nem tudja ezt kezelni, és ezen fennakad (tengeri malac/tengeri sertés - ebben alapvetően még semmi sértő sincs, nem csúnyát írt, nem a tanárról írt valamit, stb), akkor nem való gyerekek közé.
Szóval én biztosan rákérdeznék erre ennél a tanárnál, nem hőzöngve, asztaltverve, de mindenképp kíváncsi lennék az ő szemszögéből is, aztán valahogy megbeszélni vele, mert erősen kétlem, hogy ezért jogos volna az 1-es. (Nyilván ha nem is így történt - mert azért a gyerekek is szeretnek ferdíteni, meg hallgatni, - akkor természetesen más tészta...)
Rövidre zárva: ennél nagyobb "malacságot" sose kövessen el egy gyerek se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!