Erre jogos az elégtelen?
jogos volt ,ėn a gyerekeimet ezėrt tiz körmükröl leszedném.
de ėn nevelem is gyerekeimet ,nem csak nőnek mint dudva .
Azért volt jogos, mert:
Semmibe vette a tanárt
Tiszteletlen volt vele
Ez pont elég. Ilyet nem engedhet meg magának egy gyerek a tanárral szemben.
Az, hogy egy kérdésre (esetleg szándékosan) helytelen választ írt, az mitől volna tiszteletlenség és a tanár semmibe vétele?
Megmondom őszintén, amíg nem írtad, kérdező, hogy a gyereked poénból írta azt a választ, én meg voltam győződve arról, hogy egyszerűen ezt gondolta helyesnek és ezt írta oda.
Ha pedig tanárként került volna kezembe ez a dolgozat, ugyanezt gondoltam volna, és arra feladatra nem kapott volna pontot, viszont eszembe se jutott volna, hogy engem akar idegesíteni ezzel.
Általában minden emberi kapcsolatban igaz, hogy azt húzzák, azt idegesítik, aki azonnal ugrik rá. Itt a tanár az, aki azonnal ugrik rá. Biztos nem véletlen, hogy neki már év elején mondania kellett ezt, mert a személyiségével képtelen tiszteletet kiváltani a gyerekekből.
Szóval nagyjából a saját pedagógiai alkalmatlansága jelenik meg abban az elégtelen osztályzatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!