Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Erre jogos az elégtelen?

Erre jogos az elégtelen?

Figyelt kérdés
Nyelvtanórán a fiam beírta a dolgozatban az egyik kérdéshez válasznak, hogy tengeri sertés (a helyes válasz tengerimalac volt). A tanár áthúzta az egész dolgozatot és egyest adott. Szerintetek jogos?

2022. okt. 2. 11:40
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
74%
A tanár megmondta, ha valaki elhülyéskedi, akkor 1-est kap, így teljes jogos.
2022. okt. 2. 14:39
 32/47 anonim ***** válasza:
29%
Ennyi erővel mi a bizonyíték, hogy elhülyéskedte, nem pedig csak nem tudta a választ..?
2022. okt. 2. 15:57
 33/47 anonim ***** válasza:
73%
Hat nalunk anno ezért igazgatói járt. Úgymond pofátlanság miatt. Melyikkel jár rosszabbul? Itt amúgy az a probléma, hogy benned ez felmerül, ki is írod, ahelyett hogy közölnéd a gyerekkel, hogy a ti családotokban a tirpák viselkedés nem támogatott és kérjen elnézést.
2022. okt. 2. 16:21
 34/47 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem volt jogos. De én pont az ilyenek miatt hagytam ott az iskolai tanítást, és tanítottam nyelvet cégeknél, nyelvviskolában és magánban, dupla pénzért. Meguntam az örökös harcot a diákokkal, szülőkkel. Rájöttem, hogy nem vagyok alkalmas pedagógusnak, én csak tanítani szeretnék.
2022. okt. 2. 19:12
 35/47 anonim ***** válasza:
51%

jogos volt ,ėn a gyerekeimet ezėrt tiz körmükröl leszedném.

de ėn nevelem is gyerekeimet ,nem csak nőnek mint dudva .

2022. okt. 2. 20:08
 36/47 anonim ***** válasza:
84%
Tengeri sertés, szakadok😂😂
2022. okt. 2. 21:09
 37/47 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ezért nem volt jogos. Ez nem egy akkora sértés vagy trollkodás. Ha pl nemi szervet rajzolt volna, vagy valami obszcén vagy sértő dolgot, akkor igen, de egy tengerimalac helyett tengeri sertést odaírni, arra erősen túltolt reakció egy egyes az egész dolgozatra. Erre bőven elég áthúzni az adott feladatot. Ha azon múlik a jobb jegy, akkor abból is tanul. Én ezt nem mondanám akkora tiszteletlenségnek, inkább a tanár hiú és túlérzékeny. Ha tényleges flegmáskodás lett volna, megértetném, de ez inkább egy szellemesség. Egy jó humorú tanár még vette is volna talán a lapot, de ez nem. Azért ne kezeljétek már úgy egy ilyenért a gyereket, mintha egy romlott, tiszteletlen huligán lenne.
2022. okt. 2. 22:10
 38/47 anonim ***** válasza:
37%

Azért volt jogos, mert:

Semmibe vette a tanárt

Tiszteletlen volt vele

Ez pont elég. Ilyet nem engedhet meg magának egy gyerek a tanárral szemben.

2022. okt. 2. 22:16
 39/47 anonim ***** válasza:
35%

Az, hogy egy kérdésre (esetleg szándékosan) helytelen választ írt, az mitől volna tiszteletlenség és a tanár semmibe vétele?

Megmondom őszintén, amíg nem írtad, kérdező, hogy a gyereked poénból írta azt a választ, én meg voltam győződve arról, hogy egyszerűen ezt gondolta helyesnek és ezt írta oda.

Ha pedig tanárként került volna kezembe ez a dolgozat, ugyanezt gondoltam volna, és arra feladatra nem kapott volna pontot, viszont eszembe se jutott volna, hogy engem akar idegesíteni ezzel.

Általában minden emberi kapcsolatban igaz, hogy azt húzzák, azt idegesítik, aki azonnal ugrik rá. Itt a tanár az, aki azonnal ugrik rá. Biztos nem véletlen, hogy neki már év elején mondania kellett ezt, mert a személyiségével képtelen tiszteletet kiváltani a gyerekekből.

Szóval nagyjából a saját pedagógiai alkalmatlansága jelenik meg abban az elégtelen osztályzatban.

2022. okt. 2. 23:21
 40/47 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem minden ilyen esetben azt kell alapul venni, amit a tanár elvár. Tök mindegy, hogy szerinted vagy 40 gyakorizo szerint jogos vagy sem. O elmondta, hogy nincs vicceskedes, pont.
2022. okt. 3. 06:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!