Erre jogos az elégtelen?
Minden más kérdésre rendesen válaszolt? Vagy ez lenne a pont a ketteshez?
Első esetben kérj fogadóórát és beszéljétek meg.
Ez utóbbi esetben komoly gondok vannak, egy kivizsgálásra el kellene menni, az általános iskolás magyar egy átlagos képességű gyereknek tanulás nélkül is hármas legalább.
Hát fene tudja. Én is csináltam ilyet kamaszként, a zöld szemesostoros részeit kellett volna beírni, én meg írtam, hogy fej, tor, potroh. Ezt én akkor elég viccesnek találtam, a pedagógus nem tudom mennyire, de szimplán nem adott pontot arra a feladatra.
Szerintem amúgy lehet jogos, így mai fejjel egy dolgozat tényleg nem az a terep, ahol viccelődni kellene. Persze ha jófej a tanár, akkor nem ad ezért az egészre egyest. De vannak vaskalapos, szigorúbb tanárok, akiknél meg nem jó ilyet bejátszani. Vagy ha amúgy is szemtelen, rossz magatartású gyerekről van szó, akkor is lehet hogy már csakazértis beírják az egyest.
Mindenesetre én nem firtatnám ezt a dolgot, a gyerek megtanulta, hogy nem mindenki vevő a humorra ilyen helyzetekben. (Nyilván ha pl a gyerek év végi jegye múlna rajta, akkor azért mondanám neki, hogy kérjen bocsánatot és próbaljon javítási lehetőséget szerezni. De így szept végén nem hiszem hogy ez a helyzet.)
Én is azt mondom, hogy jogos, de a fiad tehetne egy próbát, hogy bocsánatot kér, és javítási lehetőséget kér.
Aztán ha sikerül, ha nem, a fiad legalább megtanulta, nem mindig szabad vicceskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!