Szoktak mesefilmeket nézni az iskolai napköziben a gyerekek?
Megesik, de nem gyakori.
Szerintem nincs ártalmas hatása ennyi tévézésnek.
Most megfogtál. :-)
Nem tudom biztosra, de azt gondolom hetente egyszer, vagy még ritkábban. És két óra biztos nincs, talán egy óra.
Amikor bejött a nagyon rossz idő, borús, esik, kint nem lehet meglenni, a gyerekek is "nyomottak", akkor mi filmeztünk.
Meg voltak a szabályok, amiket be kellett tartani. 1 mesefilm fért bele vagy max 2 délután.
Ártani nem árt, van gyerek aki nem jut ilyen élményhez otthon, moziban.
Szerintem nincs gond az irányított mesenézéssel.
Most másodikos a lányom, eddig talán 2x fordult elő.
Nem lenne vele bajom ha ennél gyakrabban lenne, 1től 3ig játék idő van, 15-15:50ig csinálhatják csak a házit
Elsős a lányom és eddig 3-4 alkalommal mesélte, hogy néztek egy-két Pompomot vagy Nagy Hohoho Horgászt. A világon semmi bajom vele, felőlem minden napba is beférne, 20-25 perc.
Amit viszont külön imádok, hogy ebéd közben zenét hallgatnak és a gyerekek választanak. Roppant széles a skála, Opitz Barbitól Kovács Katiig mindent kérnek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!