Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szoktak mesefilmeket nézni az...

Szoktak mesefilmeket nézni az iskolai napköziben a gyerekek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ez jó dolog?

2021. dec. 10. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
A maradiságnál semmi sem ártalmasabb.
2021. dec. 11. 12:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Maradiság? Itt egy tavalyi cikk a témában: [link]

Szerintem ha a gyerekek szeretnek valamit, azt nem jelenti azt feltétlenül, hogy hasznos nekik.

2021. dec. 11. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A cikkben 3 év alattiakról írnak. (Csak átfutottam, ha hibás, akkor szólj.)

Az iskolában 6 év és a fölöttük járnak. Az agyi működés és fejlődés már másként működik.

Szerencsére ma (is) remek rajzfilmeket gyártanak, amiknek akár van értéke és tanulsága.

Szerettem olyan meséket bevinni a gyerekeknek, amiket nem láttak, legyen akár klasszikus ( Csipkerózsika) kevésbé klasszikus (Herkules), nagy sikerű (Toy Story) vagy olyat, aminek van mondanivalója (Coco, Élet könyve, Előre, Agymanók....)

A lényeg, hogy a tanulás rovására ne menjen a napközi alatt, de programnak,főleg ott, ahol más kinti, egyéb program nem valósulhat meg, nem gond ha van.

2021. dec. 11. 13:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 13# vagy valaki...én is küzdök ennek az elfogadásával.

Nálunk otthon nincsen tv, S nem véletlenül. De most h elkezdte a gyermek az iskolát, minden nap néznek a napköziben mesét... Többnyire magyar népmeséket, de Katica lány és Minecraft is volt már... Vicces videó ..

Volt h míg a leckét írták, bekapcsolták a fejük felett a mesét...és így a lecke már otthonra maradt. Azt mondták elég idő volt a hazira... 1.o.

De kérdezem én, ha rossz az idő, miért nem ismerik meg egymást, vagy rajzolnak/ bár mast????

Hívhat bárki maradinak, de mi alakítjuk a világunkat, és ezzel sztem csak zombik lesznek...

Nincsen erre vmi szabályozás?

Előbb itt kérdezem... Aztán a titkársághoz fordulok.

Köszi annak, aki válaszol.

2022. szept. 22. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!