Szoktak mesefilmeket nézni az iskolai napköziben a gyerekek?
Maradiság? Itt egy tavalyi cikk a témában: [link]
Szerintem ha a gyerekek szeretnek valamit, azt nem jelenti azt feltétlenül, hogy hasznos nekik.
A cikkben 3 év alattiakról írnak. (Csak átfutottam, ha hibás, akkor szólj.)
Az iskolában 6 év és a fölöttük járnak. Az agyi működés és fejlődés már másként működik.
Szerencsére ma (is) remek rajzfilmeket gyártanak, amiknek akár van értéke és tanulsága.
Szerettem olyan meséket bevinni a gyerekeknek, amiket nem láttak, legyen akár klasszikus ( Csipkerózsika) kevésbé klasszikus (Herkules), nagy sikerű (Toy Story) vagy olyat, aminek van mondanivalója (Coco, Élet könyve, Előre, Agymanók....)
A lényeg, hogy a tanulás rovására ne menjen a napközi alatt, de programnak,főleg ott, ahol más kinti, egyéb program nem valósulhat meg, nem gond ha van.
Kedves 13# vagy valaki...én is küzdök ennek az elfogadásával.
Nálunk otthon nincsen tv, S nem véletlenül. De most h elkezdte a gyermek az iskolát, minden nap néznek a napköziben mesét... Többnyire magyar népmeséket, de Katica lány és Minecraft is volt már... Vicces videó ..
Volt h míg a leckét írták, bekapcsolták a fejük felett a mesét...és így a lecke már otthonra maradt. Azt mondták elég idő volt a hazira... 1.o.
De kérdezem én, ha rossz az idő, miért nem ismerik meg egymást, vagy rajzolnak/ bár mast????
Hívhat bárki maradinak, de mi alakítjuk a világunkat, és ezzel sztem csak zombik lesznek...
Nincsen erre vmi szabályozás?
Előbb itt kérdezem... Aztán a titkársághoz fordulok.
Köszi annak, aki válaszol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!