Mi a helyes döntés?
Fiatal anyuka vagyok, egy 7 éves kisfiúval, aki most végzett az első osztállyal.
Én szeretnék felköltözni a fővárosba, a kisgyerek szeretne maradni a nagyszülői házba és az ottani iskolába.
Ti ráerőltetnétek az akaratotokat, hogy csak azért is jössz anyával, vagy lenne neki választási joga?
Nekem már van munkám a fővárosba, keresem az albérletet és az iskolát is.
De még augusztusig fel tudok adni mindent.
Mivel csinálok jobbat? Ha hagyom az ő akaratát érvényesíteni, vagy érényesüljön az én akaratom?
Mondjuk eleve meg se kérdeznem egy ennyi idos gyerek véleményét, de mindegy.
Viszed magaddal. Az anyja mellett a helye, nem a nagyszülőknél.
Szerintem a gyereket manipulálják a nagyszülők. Honnan is tudhatná 7 évesen, mi az a költözés, és Budapest, és egyebek.
Minél hamarabb költözz! Mindkettőtök javára válik!
Meg tudja valaki mondani, hogy miért pontozott le? Nem a kérdésre válaszoltam talán?🤔
#17! Ok.Köszi, hogy leírtad, nem kell egyetérteni, neked lehet más ötleted, de attól még lepontozni se kéne.
Nyilván nem kell unalmas akvárium, ha a gyerek nem akar. Az a lényeg, hogy legyen valami ami tetszik a gyereknek és most nincs, hogy valami jót is lásson benne, mert még nem lát. Egy gyereknek hiába mondod, hogy majd ott is lesznek barátaid. A Kérdező helyettesítheti azzal, amivel akarja, nem kell kisállatnak lenni.
Egyébként ez egy példa a környezetemből. Anyuka összeköltözött az új párjával, akit bár a gyerek szeretett, annyira azért nem, hogy örült volna. A háta közepére kívánta a költözést. Csak anyuka beígért neki oda egy állatkát, amire már régóta vágyott. Onnantól számolta a napokat és csak arról tudott beszélni. Az anyának megért ennyit, hogy jól/jobban induljon az közös életük. Nyilván az állattartás mindig a szülő felelőssége, de én nem a gyereknek írtam, hanem a szülőnek, ha nem tudja bevállalni, választ mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!