Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lenne a helyes...

Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Van egy lányom,az előző kapcsolatomból,úgy alakult egy férfival,hogy néha néha összejárogattunk.

Kiszakadt a gumi,nem éppen avval foglalkoztunk őszintén,csak aktus után derült ki,elmentem tabiért,de sajnos az 2 nappal később tudtam bevenni,de a doki azt mondta hogy ez segíteni fog így is,hiába volt vérzés meg görcsök terhes maradtam,rohantam a dokihoz aki megállapította hogy babát várok és egészséges.

Azóta a férfival akivel addig tökéletesen elvoltunk,megszakított minden kapcsolatott velem,nem tudom elérni sehogyan se,ráadásul még el is költözött.

Anyagilag jól állok,feltudnám nevelni a kicsit,de nem tudom hogy ezek után értesítenem kellene azt a majmot vagy nevelhetem egyedül a babát.

Mostmár nem is érdekelne apuka se,se a támogatása,a családom támogat(nem anyagilag),anyagilag meg elvagyok eresztve ha akarnám.

Szerintetek?

Bocsánat ha hosszú voltam,semmi személyes dologról nem fogok senkinek válaszolni,csak a válaszok érdekelnének.

2020. nov. 4. 23:22
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%

Ha szívből szeretnél még egy gyermeket, és mindent meg tudsz neki adni, akkor vállald be. Viszont apafigura nélkül nehéz lesz - bár nem tudom, a másikat mióta neveled egyedül.

Ha kell gyerektartás, akkor perelheted a férfit. Ha nem kell, akkor nem muszáj szólnod neki, bàr én egy üzenetet azért küldenék neki.

Ha nem akarsz gyermeket, akkor ne vàllald be, semmi esetre sem.

2020. nov. 4. 23:36
 2/34 anonim ***** válasza:
69%

Én megtartanám, ha anyagilag megtehetném.

Ha nem tudod elérni és elköltözött én nem pazarolnék rá időt és energiát, hogy közöljem vele a döntésemet. Persze ekkor nyilván nem tudsz tartasdijat se kérni, viszont ha anyagilag jól állnék en inkább a békességet választanám.

Illetve nagy kérdés, hogy azért van e segítséget, mert nyilván tudod, hogy az első időszak elég húzós lesz.

2020. nov. 4. 23:38
 3/34 anonim válasza:
85%

Anyagilag rendben vagy, ha érzelmileg és, és szeretnéd, akkor tartsd meg. Függetlenül az apjától és az esetleges hozzáállásától.

Azért azt hadd kérdezzem meg, mi akadályozott meg abban 2 napig, h bevedd a tabit? Nincs kötözködő éle a kérdésemnek, tényleg érdekel.

2020. nov. 5. 00:23
 4/34 anonim ***** válasza:

Az a kérdés hogy megtartanàm e? mert ez nem egyértelmű.

Nem írtam pl hàny éves vagy, ami azért nem mellékes szerintem.

Azt se hogy a lànyod mennyi idős.

2020. nov. 5. 00:28
 5/34 anonim ***** válasza:
53%
Nem kérdés, hogy megtartanám.
2020. nov. 5. 00:39
 6/34 anonim ***** válasza:
42%
Biztos hogy nem tartanam meg. Eleve csonka csaladba megszulni...Biztos fognak jonni abortusz ellenesek, mar fel is keszulhetsz. De ha mar te is eldontotted hogy megtartod akkor igazabol mindegy. De ha annyira akarod azt a gyereket, akkor ne az apara tekint mint fejos tehen, hisz o nem akarta. Vagy legalabbis ugy tunik a kerdesbol hogy arra lelett le hogy kiderult terhes vagy? Vagy meg nem kozolted vele a hirt? En elmodnanam akkor. Ha akar belole szerepet akko kernem a gyerektartast, ha nem, akkor is legalabb tudja hogy van egy gyereke, es nem varatlanul 10 ev mulva tor rad a gyereked elott, hogy te miylen egy mocsok ember vagy hogy etitkoltad ezt elole.
2020. nov. 5. 00:44
 7/34 anonim ***** válasza:
51%
Egyedülálló anyaként vállalni ennek az anyagi és érzelmi terhét? Tuti, hogy 1-2-3 év múlva is meg tudsz adni mindent immár két gyereknek? Aztán meg 2 gyerekkel párt keresni? Eszembe se jutna megtartani.
2020. nov. 5. 00:44
 8/34 anonim ***** válasza:
38%
Egyedülálló anyaként bevallani egy újabb gyereket, akinek nulla kapcsolata lesz az apjával, az egoizmus csúcsa.
2020. nov. 5. 06:24
 9/34 anonim ***** válasza:
70%

off: Amiota gyermekeim vannak, egyre jobban taszit az abortusz gondolata.

On: En ugyan hazassagban maradtam egyedul terhesen egy ket evessel, de most mar ujra ferjnel vagyok, van kozos babank igy a " tuloldalrol" irok. Ha megtartod sem evidens h egyedul kellene oket felnevelned.

2020. nov. 5. 06:49
 10/34 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok azoknak, akik a megtartást javasolják. 2 gyerekkel, egyedül, megfontolt, felelőségteljes hozzállás. Jézusom.
2020. nov. 5. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!