Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lenne a helyes...

Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Van egy lányom,az előző kapcsolatomból,úgy alakult egy férfival,hogy néha néha összejárogattunk.

Kiszakadt a gumi,nem éppen avval foglalkoztunk őszintén,csak aktus után derült ki,elmentem tabiért,de sajnos az 2 nappal később tudtam bevenni,de a doki azt mondta hogy ez segíteni fog így is,hiába volt vérzés meg görcsök terhes maradtam,rohantam a dokihoz aki megállapította hogy babát várok és egészséges.

Azóta a férfival akivel addig tökéletesen elvoltunk,megszakított minden kapcsolatott velem,nem tudom elérni sehogyan se,ráadásul még el is költözött.

Anyagilag jól állok,feltudnám nevelni a kicsit,de nem tudom hogy ezek után értesítenem kellene azt a majmot vagy nevelhetem egyedül a babát.

Mostmár nem is érdekelne apuka se,se a támogatása,a családom támogat(nem anyagilag),anyagilag meg elvagyok eresztve ha akarnám.

Szerintetek?

Bocsánat ha hosszú voltam,semmi személyes dologról nem fogok senkinek válaszolni,csak a válaszok érdekelnének.

2020. nov. 4. 23:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
21%

30 hiába nyomod. Ha valaki megteheti igenis normálisabb dolog egyedül vállalni egy gyereket mint nem vállalni. Egy egyedül nevelt gyerek sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, ha normálisan törődnek vele, mint egy szar házasságban nevelt.

Nem tudom mi ez a KDNP anya-apa-gyerek-ámen szarság már megint főleg nem tudom milyen jogon becsmerled a kérdezőt. Ő legalább felelősséget vállal. Te meg csak acsarogsz, mint egy veszett kutya.

2020. nov. 9. 09:21
 32/34 anonim ***** válasza:
91%

30!

Kicsit melle fogtál, én ugyanis nem az "acsarkodos" valaszado vagyok és nem is becsmereltem senkit. Simán egy tényt közöltem. Tudatosan egyedülállóként vállalni egy gyereket nem ugyanaz, mint a körülmények folytán egyedül maradni. Igaz, ennek megértéséhez egy minimális intelligencia kell, ami nálad a stílusodból kiindulva hiánycikk.

A kérdező véleményt kért. Azt is kapott. Hja, nem mindneki rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a világot. Talán nekem van tapasztalatom abban, hogy milyen egy gyereknek konkrétan apa nélkül felnőnie, mert az magasról xarik rá. Talán neked nincs. Vagy nem ugyanolyan. Tőlem láthatsz mindent rózsaszínben, de a valóság más. Engem nem fog zavarni, ha 6 gyereket szül 6 különböző apának, max őt meg a gyerekeit. Nekem se jobb, se rosszabb nem lesz tőle. De tudod ha kérdez az ember, pláne egy nyilvános fórumon, akkor fogadja el a válaszokat, aztg is, amivel nem ért egyet. Bár nem volt sok értelme feltennie egy kérdést, hiszen a, nem érdekli az a vélemény, ami nem őt tutujgatos és b, már rég döntött.

2020. nov. 9. 09:29
 33/34 A kérdező kommentje:

Meghallgattam mindenkinek a válaszát,de az az érdekes,hogy ha azt írom abortusz lesz akkor az miatt vádaskodik mindenki,ha azt írom megtartom és vállalom a tetteim következményeit akkor meg ez miatt.

Nem fogok mindenkitol gyereket vállalni képzeld el,de ismerek olyat akinek 2apától van gyereke,sőt olyat is akinek 3 anyától gyereke és mégis megtartották.

Olyat is ismerek akik pár hónap után született egy gyerek,utána szétváltak útjaik..de érdekes módon lett még 2 úgy hogy nincsenek együtt.

2020. nov. 9. 19:42
 34/34 anonim ***** válasza:
7%

Nyugi kérdező, nekem 2 házasságból van 2 lányom és most egy harmadikból lesz egy harmadik mert 6 hetes vagyok.

Ne is foglalkozz a sok károgóval, kit érdekel?

Én 2x is szarul választottam, de ez nem tartozik senkire.

Szerintem tartsd meg a picit és legyetek nagyon boldogok! :)

2020. nov. 11. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!