Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lenne a helyes...

Szerintetek mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Van egy lányom,az előző kapcsolatomból,úgy alakult egy férfival,hogy néha néha összejárogattunk.

Kiszakadt a gumi,nem éppen avval foglalkoztunk őszintén,csak aktus után derült ki,elmentem tabiért,de sajnos az 2 nappal később tudtam bevenni,de a doki azt mondta hogy ez segíteni fog így is,hiába volt vérzés meg görcsök terhes maradtam,rohantam a dokihoz aki megállapította hogy babát várok és egészséges.

Azóta a férfival akivel addig tökéletesen elvoltunk,megszakított minden kapcsolatott velem,nem tudom elérni sehogyan se,ráadásul még el is költözött.

Anyagilag jól állok,feltudnám nevelni a kicsit,de nem tudom hogy ezek után értesítenem kellene azt a majmot vagy nevelhetem egyedül a babát.

Mostmár nem is érdekelne apuka se,se a támogatása,a családom támogat(nem anyagilag),anyagilag meg elvagyok eresztve ha akarnám.

Szerintetek?

Bocsánat ha hosszú voltam,semmi személyes dologról nem fogok senkinek válaszolni,csak a válaszok érdekelnének.

2020. nov. 4. 23:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%

9!

Nem, nem evidens, hogy egyedül kell felnevelnie őket. Végülis minden pasi olyan nőre vágyik, akinek már van két gyereke két különböző apától. Az első apukáról nincs info, de a második nem egy komoly kapcsolat volt, esélyes hogy le se xarna majd a gyereket.

2020. nov. 5. 07:07
 12/34 anonim ***** válasza:
69%

#11 meglepodnel mennyi ferfinak nem akadaly h gyerekes not valasszon, 30+osaknak azert altalaban mar van gyereke elvaltan. Persze itt a gyakorin mindenki habzo szajjal dongeti a mellet h neki aztan gyerekes no nem kell, inkabb marad egyedul.

Valojaban a nagy tobbseg el van a gondolattal h csomagot kap, az nem fer bele nekik ha exferj a szinen van. Ez itt epp nem jatszana be. Plusz elmondtam a sajat velemenyen, azt hiszem ez volt a kerdezo kerese.

2020. nov. 5. 08:06
 13/34 anonim ***** válasza:
37%

12!

Van gyerekem és nem az apjával élek. De nem két gyerek, két különböző apától...

2020. nov. 5. 08:07
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te tudod eldönteni. Ismerek ilyen esetet, megvannak, már lassan felnőttek a gyerekek. Pedig ott még nem is nagyon volt pénze az anyukának.
2020. nov. 5. 08:53
 15/34 anonim ***** válasza:
64%
Ne vetesd el! Tartsd meg!
2020. nov. 5. 09:03
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

Én csak azt nem értem, hogy ezen az oldalon szent szlogen, hogy “magamnak szülök gyereket” és ez mindig 100%-ra van pontozva. Most meg már ne szüljön magának, mert egoista és sosem lesz pasija?

Szerintem kérdező, ha vágysz rá, tartsd meg, ha nem, akkor vetesd el.

2020. nov. 5. 10:22
 17/34 anonim ***** válasza:

16!

Igen, magadnak szülsz, hiszen apuka bármikor lelephet. Itt már egyszer megtörtént, hiszen van már egy x idős gyerek. Most egy laza kapcsolatban fogant meg egy masik.

2020. nov. 5. 10:25
 18/34 anonim ***** válasza:
56%
Szóval? Ő dolga nem? Pontosan tudja, milyen egyedülállónak lenni. Ha van pénze felnevelni a két gyereket, akkor semmilyen hátrány nem fogja érni őket.
2020. nov. 5. 10:30
 19/34 anonim ***** válasza:
5%
Igen, az ő dolga. Tenni kell a másik gyerekre, elvégre az már nem számít. Ez águk a lényeg, akit majd le se xar az apja. Milyen jó lesz neki. Pláne ha a másokkal meg törődik a saját apja. Igazad van. Az ő dolga.
2020. nov. 5. 10:31
 20/34 anonim ***** válasza:
71%
Miért kéne tenni a másik gyerekre? Most komolyan. Tehát bárki ha szül második gyereket, az elsőre automatikusan tesz és az csak azért nem süllyed el a züllés útján, mert van apja? Hagyjuk már.
2020. nov. 5. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!