Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Van egy lányom,az előző kapcsolatomból,úgy alakult egy férfival,hogy néha néha összejárogattunk.
Kiszakadt a gumi,nem éppen avval foglalkoztunk őszintén,csak aktus után derült ki,elmentem tabiért,de sajnos az 2 nappal később tudtam bevenni,de a doki azt mondta hogy ez segíteni fog így is,hiába volt vérzés meg görcsök terhes maradtam,rohantam a dokihoz aki megállapította hogy babát várok és egészséges.
Azóta a férfival akivel addig tökéletesen elvoltunk,megszakított minden kapcsolatott velem,nem tudom elérni sehogyan se,ráadásul még el is költözött.
Anyagilag jól állok,feltudnám nevelni a kicsit,de nem tudom hogy ezek után értesítenem kellene azt a majmot vagy nevelhetem egyedül a babát.
Mostmár nem is érdekelne apuka se,se a támogatása,a családom támogat(nem anyagilag),anyagilag meg elvagyok eresztve ha akarnám.
Szerintetek?
Bocsánat ha hosszú voltam,semmi személyes dologról nem fogok senkinek válaszolni,csak a válaszok érdekelnének.
9!
Nem, nem evidens, hogy egyedül kell felnevelnie őket. Végülis minden pasi olyan nőre vágyik, akinek már van két gyereke két különböző apától. Az első apukáról nincs info, de a második nem egy komoly kapcsolat volt, esélyes hogy le se xarna majd a gyereket.
#11 meglepodnel mennyi ferfinak nem akadaly h gyerekes not valasszon, 30+osaknak azert altalaban mar van gyereke elvaltan. Persze itt a gyakorin mindenki habzo szajjal dongeti a mellet h neki aztan gyerekes no nem kell, inkabb marad egyedul.
Valojaban a nagy tobbseg el van a gondolattal h csomagot kap, az nem fer bele nekik ha exferj a szinen van. Ez itt epp nem jatszana be. Plusz elmondtam a sajat velemenyen, azt hiszem ez volt a kerdezo kerese.
12!
Van gyerekem és nem az apjával élek. De nem két gyerek, két különböző apától...
Én csak azt nem értem, hogy ezen az oldalon szent szlogen, hogy “magamnak szülök gyereket” és ez mindig 100%-ra van pontozva. Most meg már ne szüljön magának, mert egoista és sosem lesz pasija?
Szerintem kérdező, ha vágysz rá, tartsd meg, ha nem, akkor vetesd el.
16!
Igen, magadnak szülsz, hiszen apuka bármikor lelephet. Itt már egyszer megtörtént, hiszen van már egy x idős gyerek. Most egy laza kapcsolatban fogant meg egy masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!