Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi a helyes döntés ebben az...

Mi a helyes döntés ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Nem tudtam a kategóriát belőni, talán ez jó lesz. Hisz a középpontban egy autista kisfiú van. És a szülei, akik nem tudnak már együtt élni. A gyereket (5 éves) az anya nevelné tovább. Viszont a gyerek elképesztő apás, sok a napi rituálé csak apával..

Ti mit tennétek? Együtt maradnátok csak a gyerek miatt, lemondva a boldogságról? Egyáltalán melyik a jobb döntés? 40 alatti vagyok, úgy érzem, én tudnék még váltani. De a gyermekem beleroppanna... :(

Ha csak dolgozik az apja is csak őt emlegeti, mikor ér már haza..

Nagyon nehéz ez, úgy érzem,már lassan az egészségem is rámegy erre az egészre.

Nekem a legfontosabb a gyermekem boldogsága.

De milyen áron? Csak nekem nehéz feláldozni az egész életem? Ez önzőség? Mi a jó döntés?

2020. jún. 17. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ. Ha csak kihűlt volna, de barátokként jól megvagyunk és nincs egyikünk életében senki, akkor nem ugrálnék az egyedülálló anyaságért.

Ha folyton veszekszünk, mérgezett a levegő, akkor nem profitál az a gyerek annyit, hogy maradjak.

Harmadik opció: ha bármelyikünknek lenne vakije, akkor se maradnék.

2020. jún. 17. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez esetben apa nevelné a gyereket, hiszen hozza ragaszkodik jobban.
2020. jún. 18. 06:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet, h a 2.nak van igaza. Nevelje akkor apa, ha hozza jobban ragaszkodik. Vagy tenyleg eljetek egyutt mint baratok, es jarjarok kulon utakon.
2020. jún. 18. 06:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ő nem nevelné. Pont ez a probléma...
2020. jún. 18. 07:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Márminthogy ő nem akarja nevelni. Ez esetben lelépnék a gyerekkel. Majd megszokja, hogy nincs ott az apja.

Az egy dolog, hogy a boldogságról lemondanál a gyerek miatt, de simán bele lehet ám őrülni abba, hogy olyan emberrel kell együtt élni, akit nem szeretsz, aki nem tisztel...

2020. jún. 18. 07:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért.nem.nevelné.a.párod?
2020. jún. 21. 23:06
 7/7 anonim válasza:
Ha együtt maradtok, az miért jelent örök boldogtalanságot? Dolgozzatok a házasságotokért! A jó házasságot nem a szél hordja össze. Munkával jár. De egy új kapcsolat építése is ezzel járna. Miért ne fektetnéd ezt az energiát a házasságodba? Minden párkapcsolatban van hullámvölgy időnként.
2020. júl. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!