Mi a helyes döntés ebben az esetben?
Nem tudtam a kategóriát belőni, talán ez jó lesz. Hisz a középpontban egy autista kisfiú van. És a szülei, akik nem tudnak már együtt élni. A gyereket (5 éves) az anya nevelné tovább. Viszont a gyerek elképesztő apás, sok a napi rituálé csak apával..
Ti mit tennétek? Együtt maradnátok csak a gyerek miatt, lemondva a boldogságról? Egyáltalán melyik a jobb döntés? 40 alatti vagyok, úgy érzem, én tudnék még váltani. De a gyermekem beleroppanna... :(
Ha csak dolgozik az apja is csak őt emlegeti, mikor ér már haza..
Nagyon nehéz ez, úgy érzem,már lassan az egészségem is rámegy erre az egészre.
Nekem a legfontosabb a gyermekem boldogsága.
De milyen áron? Csak nekem nehéz feláldozni az egész életem? Ez önzőség? Mi a jó döntés?
Attól függ. Ha csak kihűlt volna, de barátokként jól megvagyunk és nincs egyikünk életében senki, akkor nem ugrálnék az egyedülálló anyaságért.
Ha folyton veszekszünk, mérgezett a levegő, akkor nem profitál az a gyerek annyit, hogy maradjak.
Harmadik opció: ha bármelyikünknek lenne vakije, akkor se maradnék.
Márminthogy ő nem akarja nevelni. Ez esetben lelépnék a gyerekkel. Majd megszokja, hogy nincs ott az apja.
Az egy dolog, hogy a boldogságról lemondanál a gyerek miatt, de simán bele lehet ám őrülni abba, hogy olyan emberrel kell együtt élni, akit nem szeretsz, aki nem tisztel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!