Mi a helyes döntés abban az esetben ha egy gyerek megtudja, hogy az apja megcsalja az anyját?
Figyelt kérdés
Kötelessége ezt elmondani az anyjának? Vagy mit kell ilyenkor tenni?2015. nov. 29. 16:35
1/14 anonim válasza:
Semmi esetben sem az anyának szólni. Először az apával kell beszélnie.
2/14 anonim válasza:
Mindig a megcsaló féllel kell előbb beszèlni és megtudni a szándékait és a miérteket.
3/14 anonim válasza:
Egy gyerek nem kell, hogy beleszóljon a szülei kapcsolatába (különösen, ha még kiskorú, és át se látja a viszonyokat).
Ha jelzi az apjának, hogy tud a megcsalásról, könnyen "zsarolásnak" tűnhet a dolog. Szerintem egy házaspár életébe nem szabad beleavatkozni, bár a gyerek nyilván szeretné, ha az anyja tudna a dologról, ez érthető. De a beavatkozás rosszul sülhet el.
4/14 anonim válasza:
Ez elég szörnyű helyzet, és nagyon nehéz megfelelően kezelni. Először biztos az apával beszélnék, hogy egyáltalán jól látom-e a dolgokat, és megkérném, hogy próbálja Ő megoldani a kialakult helyzetet. De ha biztos hogy csalná, és tovább folytatná, akkor szólnék anyukámnak.
5/14 anonim válasza:
Zsarold meg apád, hogy adjon több zsebpénzt a hallgatásért. Én is ezt tettem négy éve, és még azóta se tud róla anya, hogy megcsalják. Nekem meg van iPhoneom, meg trendi cuccaim. Mindenki jól jár.
6/14 anonim válasza:
Én örülnék ha szólna anyám, h megcsal a párom. Így fordított helyzetben sem tétlenkednék szólni.
7/14 anonim válasza:
Ha biztos vagyok abban hogy megcsalja,akkor igen,szólnék.
8/14 anonim válasza:
Persze 3mas. Aztán majd a magadfajták csodálkoznak , hogy mindenki tud róla hogy félrekefél a párocskád csak te nem...és akkor mekkora hiszti lesz.
9/14 anonim válasza:
Felajánlanám a lehetőséget, hogy elmondja ő maga. Ha nem tenné meg, elmondanám én.
10/14 anonim válasza:
Nem, ne kötelessége. Nem ő a szülője szülője, hanem fordítva: ős a szülője gyereke. Nem az ő felelőssége a szülei házassága.
Legjobb, ha ő maga kimarad az egészből. Ez két felnőtt dolga, nem a gyereké.
Ha nem bírod a feszkót, kiboríthatod a családi bilit, de ziher, hogy rajtad fog csattanni az egész - MINDKÉT felnőtt téged fog hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!