KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Padhelyzetben vagyok. 😔 MĂ©g...

Padhelyzetben vagyok. 😔 MĂ©g tb- m sincs Ă©s terhes vagyok. Mit tegyek, vĂ©lemĂ©ny?

Figyelt kérdés
A pĂĄrommal 3 Ă©ven ĂĄt babĂĄt akartunk, nem jött össze. ElvĂ©geztem egy 1 eves munkaĂŒgyes tanfolyamot, de az nem szĂĄmĂ­t munkaviszonynak. KĂ©t hĂłnapja megbeszĂ©ltĂŒk, hogy vĂĄrunk a babĂĄval, mivel anyagilag rosszul allunk, erre tegnap megtudtam hogy terhes vagyok. A szociĂĄlis segĂ©lyre nem vagyok jogosult. Így a TB is magam utĂĄn kell fizetnem.Ki vesz fel dolgozni egy kismamĂĄt??? Mihez kezdjek szulesig?
2018. okt. 22. 15:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** vĂĄlasza:
Szerintem ne foglalkozz a pontokkal, semmit sem jelent. Sokan olyan Ă©rzĂ©kenyek erre, pedig tĂ©nyleg semmi jelentƑsĂ©ge. Eredetileg a vĂĄlasz hasznossĂĄgĂĄra talĂĄltĂĄk ki, de mĂĄr rĂ©g nem arra hasznĂĄljĂĄk nagyon sokan.
2018. okt. 28. 09:55
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!