Padhelyzetben vagyok. đ MĂ©g tb- m sincs Ă©s terhes vagyok. Mit tegyek, vĂ©lemĂ©ny?
Figyelt kérdés
A pĂĄrommal 3 Ă©ven ĂĄt babĂĄt akartunk, nem jött össze. ElvĂ©geztem egy 1 eves munkaĂŒgyes tanfolyamot, de az nem szĂĄmĂt munkaviszonynak. KĂ©t hĂłnapja megbeszĂ©ltĂŒk, hogy vĂĄrunk a babĂĄval, mivel anyagilag rosszul allunk, erre tegnap megtudtam hogy terhes vagyok. A szociĂĄlis segĂ©lyre nem vagyok jogosult. Ăgy a TB is magam utĂĄn kell fizetnem.Ki vesz fel dolgozni egy kismamĂĄt??? Mihez kezdjek szulesig?2018. okt. 22. 15:02
11/31 anonim vĂĄlasza:
Ha kiszakad a gumi akkor is elmegy egy Ă©pp elemlju ember az ĂŒgyelete Ă©s felirat egy esemĂ©ny utanit..
Ja de bocs ahhoz megint csak tb kene meg penz
Nektek aztĂĄn kell szexelni Ăgy ..
12/31 anonim vĂĄlasza:
Semmit nem fognak kiszĂĄmlĂĄzni neki, csak a TB-t, azt is csak addig, amĂg meg nem szul.
13/31 anonim vĂĄlasza:
Abortuszra kaphatsz kedvezményt.
14/31 anonim vĂĄlasza:
Te eddig semmit se dolgoztĂĄl? HĂĄny Ă©ves vagy,18?
15/31 anonim vĂĄlasza:
"Ja de bocs ahhoz megint csak tb kene meg penz"
Ha 1 Ă©vig jĂĄrt munkaĂŒgyin keresztĂŒl tanfolyamra, akkor volt neki TB ellĂĄtĂĄsa, illetve ennek lejĂĄrta utĂĄn 45 napig passzĂv mĂłdon szintĂ©n. TehĂĄt el tudott volna menni a kĂ©rdezĆ esemĂ©ny utĂĄnit felĂratni, ha akart volna. Nem kĂ©rte volna szĂĄmon tĆle senki. Max. az esemĂ©ny utĂĄni lett volna drĂĄga, de egy baba felnevelĂ©se sokkal többe kerĂŒl, mint 10.000 Ft.
16/31 anonim vĂĄlasza:
Addig tudsz dolgozni, amĂg nem lĂĄtszik, akĂĄr alkalmi munkavĂĄllalĂłival, napi bejelentĂ©ssel. Jönnek az adventi vĂĄsĂĄrok, oda mindig keresnek embert. AbbĂłl tudod fizetni a tb-t. SzĂŒlĂ©s utĂĄn a pĂĄrod igĂ©nyli a gyed extrĂĄt. EnnĂ©l többet nem tudtok most ebbĆl kihozni, ha meg akarod tartani.
17/31 anonim vĂĄlasza:
3 Ă©vig ki se szĂĄlltatok az ĂĄgybĂłl vagy mi akadĂĄlya volt annak hogy lapĂĄtoljad a gdp-t te is mint mĂĄs?
18/31 anonim vĂĄlasza:
Ha most fel is vesznek, ĂĄtlag 3 hĂłnap a prĂłbaidĆ, nem hiszem hogy ha tudod is takargatni, az helyes megoldĂĄs. Addig azĂ©rt nagyon kevesen tudjĂĄk titkolni. Szerinted ez az elgondolĂĄsod helyes lesz? Nem sok naĂv munkĂĄltatĂł van, aki beveszi, hogy ânem tudtam rĂłla az interjĂș idejĂ©nâ.
19/31 anonim vĂĄlasza:
Ăs, 18-as?
Addig is kapott 3 havi bĂ©rt. Ha meg akarja tartani, minden napi bĂ©r szĂĄmĂt.
20/31 anonim vĂĄlasza:
Nincs Ă©s! Vissza nem veszik, aztĂĄn ha el is teszi magĂĄnak tb-re minden hĂłnapban, akkor meg a gyerekre mit tesz fĂ©lre, ha eddig a tb-re valĂłt se sikerĂŒlt megkeresni? 3 Ă©v mĂșlva itt fog sĂrni, hogy a kapcsolat romokban, szƱkösen Ă©lnek Ă©s nem talĂĄl munkĂĄt. TĂ©nyleg szĂ©p jövĆ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!