KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Padhelyzetben vagyok. 😔 MĂ©g...

Padhelyzetben vagyok. 😔 MĂ©g tb- m sincs Ă©s terhes vagyok. Mit tegyek, vĂ©lemĂ©ny?

Figyelt kérdés
A pĂĄrommal 3 Ă©ven ĂĄt babĂĄt akartunk, nem jött össze. ElvĂ©geztem egy 1 eves munkaĂŒgyes tanfolyamot, de az nem szĂĄmĂ­t munkaviszonynak. KĂ©t hĂłnapja megbeszĂ©ltĂŒk, hogy vĂĄrunk a babĂĄval, mivel anyagilag rosszul allunk, erre tegnap megtudtam hogy terhes vagyok. A szociĂĄlis segĂ©lyre nem vagyok jogosult. Így a TB is magam utĂĄn kell fizetnem.Ki vesz fel dolgozni egy kismamĂĄt??? Mihez kezdjek szulesig?
2018. okt. 22. 15:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** vĂĄlasza:
59%

Ha kiszakad a gumi akkor is elmegy egy Ă©pp elemlju ember az ĂŒgyelete Ă©s felirat egy esemĂ©ny utanit..

Ja de bocs ahhoz megint csak tb kene meg penz

Nektek aztĂĄn kell szexelni Ă­gy ..

2018. okt. 22. 15:28
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/31 anonim ***** vĂĄlasza:
97%
Semmit nem fognak kiszĂĄmlĂĄzni neki, csak a TB-t, azt is csak addig, amĂ­g meg nem szul.
2018. okt. 22. 15:30
 13/31 anonim ***** vĂĄlasza:
37%
Abortuszra kaphatsz kedvezményt.
2018. okt. 22. 15:31
 14/31 anonim ***** vĂĄlasza:
97%
Te eddig semmit se dolgoztĂĄl? HĂĄny Ă©ves vagy,18?
2018. okt. 22. 15:32
 15/31 anonim ***** vĂĄlasza:
95%

"Ja de bocs ahhoz megint csak tb kene meg penz"

Ha 1 Ă©vig jĂĄrt munkaĂŒgyin keresztĂŒl tanfolyamra, akkor volt neki TB ellĂĄtĂĄsa, illetve ennek lejĂĄrta utĂĄn 45 napig passzĂ­v mĂłdon szintĂ©n. TehĂĄt el tudott volna menni a kĂ©rdezƑ esemĂ©ny utĂĄnit felĂ­ratni, ha akart volna. Nem kĂ©rte volna szĂĄmon tƑle senki. Max. az esemĂ©ny utĂĄni lett volna drĂĄga, de egy baba felnevelĂ©se sokkal többe kerĂŒl, mint 10.000 Ft.

2018. okt. 22. 15:33
 16/31 anonim ***** vĂĄlasza:
94%
Addig tudsz dolgozni, amĂ­g nem lĂĄtszik, akĂĄr alkalmi munkavĂĄllalĂłival, napi bejelentĂ©ssel. Jönnek az adventi vĂĄsĂĄrok, oda mindig keresnek embert. AbbĂłl tudod fizetni a tb-t. SzĂŒlĂ©s utĂĄn a pĂĄrod igĂ©nyli a gyed extrĂĄt. EnnĂ©l többet nem tudtok most ebbƑl kihozni, ha meg akarod tartani.
2018. okt. 22. 15:35
 17/31 anonim ***** vĂĄlasza:
82%
3 Ă©vig ki se szĂĄlltatok az ĂĄgybĂłl vagy mi akadĂĄlya volt annak hogy lapĂĄtoljad a gdp-t te is mint mĂĄs?
2018. okt. 22. 15:35
 18/31 anonim ***** vĂĄlasza:
88%
Ha most fel is vesznek, ĂĄtlag 3 hĂłnap a prĂłbaidƑ, nem hiszem hogy ha tudod is takargatni, az helyes megoldĂĄs. Addig azĂ©rt nagyon kevesen tudjĂĄk titkolni. Szerinted ez az elgondolĂĄsod helyes lesz? Nem sok naĂ­v munkĂĄltatĂł van, aki beveszi, hogy “nem tudtam rĂłla az interjĂș idejĂ©n”.
2018. okt. 22. 15:57
 19/31 anonim ***** vĂĄlasza:
74%

És, 18-as?

Addig is kapott 3 havi bért. Ha meg akarja tartani, minden napi bér szåmít.

2018. okt. 22. 15:59
 20/31 anonim ***** vĂĄlasza:
81%
Nincs Ă©s! Vissza nem veszik, aztĂĄn ha el is teszi magĂĄnak tb-re minden hĂłnapban, akkor meg a gyerekre mit tesz fĂ©lre, ha eddig a tb-re valĂłt se sikerĂŒlt megkeresni? 3 Ă©v mĂșlva itt fog sĂ­rni, hogy a kapcsolat romokban, szƱkösen Ă©lnek Ă©s nem talĂĄl munkĂĄt. TĂ©nyleg szĂ©p jövƑ!
2018. okt. 22. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!