Padhelyzetben vagyok. đ MĂ©g tb- m sincs Ă©s terhes vagyok. Mit tegyek, vĂ©lemĂ©ny?
Patthelyzet nem padhelyzet. A pad amire ĂŒlni szoktunk.
AmĂșgy meg mit tennĂ©k? vĂ©dekeznĂ©k ha nem lenne alkalmas az idĆ a gyerekcsinĂĄlĂĄsra.
HĂĄt, mondjuk elĆre gondolkodva, onnantĂłl fogva, hogy nem volt biztos munkahelyed, nem ĂĄrtott volna vĂ©dekezni. De mindegy, ez most mĂĄr Ăgy alakult, ezen vĂĄltoztatni nem tudsz (nyilvĂĄn ott az abortusz, de nem gondolnĂĄm, hogy aki 3 Ă©vig vĂĄrt erre, annĂĄl ez szĂĄmĂtĂĄsba jön).
Igen, magad utĂĄn kell fizetni, bĂĄr a terhessĂ©ggel, szĂŒlĂ©ssel összefĂŒggĆ vizsgĂĄlatokra jogosult vagy, tehĂĄt TB nĂ©lkĂŒl sem kell ezekĂ©rt fizetni. BĂĄr javĂtson ki valaki, ha rosszul tudnĂĄm. RĂ©gen legalĂĄbb is Ăgy volt.
De gondolom a pĂĄrod dolgozik, ha a keresete nem elĂ©g, akkor vĂĄllaljon mĂĄsodĂĄllĂĄst, tĂșlĂłrĂĄt, vagy akĂĄrmit Ă©s abbĂłl ki tudjĂĄtok gazdĂĄlkodni azt a 7.000 Ft körĂŒli összeget. BĂĄr majd a baba ettĆl jĂłval több kiadĂĄs lesz.
Esetleg meg lehet prĂłbĂĄlni a szociĂĄlis alapĂș TB tĂĄmogatĂĄst. Ha megfelelsz a feltĂ©teleknek, akkor az ĂĄllam ĂĄtvĂĄllalja a TB fizetĂ©sĂ©t. Ezt a terĂŒletileg illetĂ©kes jĂĄrĂĄsi hivatalnĂĄl tudod megĂ©rdeklĆdni.
Igen, magad utĂĄn kell fizetni, bĂĄr a terhessĂ©ggel, szĂŒlĂ©ssel összefĂŒggĆ vizsgĂĄlatokra jogosult vagy, tehĂĄt TB nĂ©lkĂŒl sem kell ezekĂ©rt fizetni. BĂĄr javĂtson ki valaki, ha rosszul tudnĂĄm. RĂ©gen legalĂĄbb is Ăgy volt.
Igen jogosult, csak utĂĄna kiszĂĄmlĂĄzzĂĄk szĂ©pen, az eddigi tb tartozĂĄssal egyĂŒtt.
Annyit tehet hogy bemegy az önkormĂĄnyzathoz Ă©s kisĂrja hogy fizessĂ©k neki egy Ă©vig a tbt. SzegĂ©ny gyerek, mĂ©g egy kis lĂ©lek aki csupasz fenĂ©kre szĂŒletik:-(
ElnĂ©zĂ©st, hogy rosszul Ărtam....
Köszönöm a vålaszt!
"BĂĄr javĂtson ki valaki, ha rosszul tudnĂĄm"
Rosszul Ă©s "rĂ©gen" sem volt Ăgy. AmiĂłta lĂ©tezik egĂ©szsĂ©gĂŒgyi szolgĂĄltatĂĄsi jĂĄrulĂ©k (az a bizonyos ~7000), nem lehet terhessĂ©g alatt sem sumĂĄkolni.
Ki vesz fel terhest dolgozni? Aki nem tudja, hogy terhes vagy.
De csedre, gyedre semmikĂ©pp nem leszel jogosult, illetve tĂĄppĂ©nzre se tudsz menekĂŒlni (egybĆl), de arra jĂł lenne hogy dolgozz hogy megtakarĂtĂĄst gyƱjts
SzerdĂĄn megyek meghallgatĂĄsra, adminisztrĂĄtort keresnek. RemĂ©lem sikerĂŒl, de azt hogy terhes vagyok nem mondom el ha felvesznek.
AmĂșgy kiszakadt a gumi Ă©s Ăgy lettem terhes!
Uristen
Minek kell megszulni egy ilyen helyzetbe amibe 7ezret se tudtok kifizetni a tbre?
Moblinetre Internetre okostelefonra mindig van az ilyeneknek penz, de Fogamzagatlora, kotonra nincs...
Inkåbb valahogy kapard össze a pénzt egy abortuszra...
Hogy kĂ©pesek az emberek a semmibe szĂŒlni? Azt akarjak hogy szenvedjen az a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!