Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ebben a hónapban lejárt a...

Ebben a hónapban lejárt a gyesem. Milyen pénzt igényelhetnék, és hol? Munkaügyiben?

Figyelt kérdés

2013. jún. 7. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
100%
Abba gondolj bele, hogy van aki 5-10. év munka után kap 3. havi munkanélkülit, mert csak annyi jár, ahhoz képest a semmire a 3. éves gyes nem rossz már bocs.
2013. jún. 7. 17:06
 32/62 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező,,továbbra sem értem miért vagy felháborodva,hogy neked eddig 40ezer járt,most meg szinte semmi. Miért kötelessége az államnak segélyezni??? Magyarázd már meg!
2013. jún. 7. 18:36
 33/62 anonim ***** válasza:
Végzettség nélkül elég nehéz elhelyezkedni, mehetsz betanított munkásnak, meg takarítani, de kb. már egy árufeltöltőnek is kell érettségi. Szóval gyorsan kapd össze magad, fejezd be a sulit, és villámgyorsan tanulj egy szakmát, de olyat, amivel aztán lesz munkád, olyan szakmát tanulj, ami gyorsan elvégezhető és van rá kereslet. A többieket nem ismétlem, az állam nem fog eltartani, használd ki, amíg az anyukádnál élhetsz és tényleg ne háborogj, mert nem használ és jogtalan is.
2013. jún. 7. 20:04
 34/62 anonim ***** válasza:

" Igen, valoban nagyon jol jártam a 3 évvel. Havi 40 ezer ft, maga a mennyország"

Ugye azt tudod, hogy a nettó minimálbér amit te fogsz kapni végzettség nélkül se sokkal több.

Térj észhez és változtass az életeden, és ne másokat hibáztass saját hibád miatt. Ideje lenne felnőni.

2013. jún. 7. 20:07
 35/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, kérdező, de én két gyereket nevelek úgy, hogy egy gyest kapok rájuk az egy év korkülönbség miatt. Mégsem nyavalygok, örülök, hogy velük foglalkozhatok!

Én az 1. babámmal terhesen elkezdtem egy pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamot, és a majdnem 1 éves babámmal plusz 6 hónapos terhesen fejeztem be, hogy ha lejár a gyes, elmehessek melózni. Most az 1 és 2 éves babám mellett angol nyelvvizsgára készülök.

Ja, és én nem anyukámmal élek, hanem hitellel terhelt házat tartunk fenn. Mégsem megyek sírni-ríni ide-oda, nem várom el, hogy azért támogassanak, mert gyereket nevelek, mert tudom, hogy én szültem, magamnak/magunknak kell megoldani a gondozásukat.

Ha meg nem voltál érett hozzá, akkor most kell megtanulnod, hogy ez a nagybetűs ÉLET, és nem tarthatnak el örökké, se az állam, se mások. Állj a saját lábadra, most ez a rész következik az életedben, és örülj, hogy eddig a babáddal lehettél, és vele foglalkozhattál csak!!!

2013. jún. 8. 13:47
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Már nem reagál,mert rájött,hogy igazunk van..

Engem annyira bosszant,hogy így gondolkoznak egyesek!!!

2013. jún. 8. 14:09
 37/62 P.Tóth Kata válasza:
100%

Kedves kérdező!

Isten hozott az ÉLETben! Igen, bizony így van ez! A Gyest kitermelő felnőtt lakosság 70-80%-a is küzd azért, hogy a saját családja megéljen és neked is meglegyen a GYES-ed! Ne gondold azt, hogy máshol jobban járnál! Sőt! Viselkedj végre felnőttként és állj be a sorba! Azt senki nem mondta, hogy könnyű lesz!! Ez van...

2013. jún. 8. 14:34
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, hogy azt szidom. Mert ha nem volt elötte munkám, akkor most 25ből éljünk meg, amég nem találok melot?? Hihetetlen, komolyan... "

Az hihetetlen,amit te írsz!!! Mégis kinek kéne téged meg a gyerekedet eltartania???? Nem saját magadnak?

Azt ugye tudod,hogy szidod a magyar államot,de közben külföldön az anyáknak esélyük sincs,hogy 3évig otthon csücsüljenek a babájukkal úgy,hogy az adófizetők pénzéből az állam eltartja őket.

Mit adtál hozzá te a magyar nemzet gazdaságához,hogy ilyen nagy szád legyen?? Milyen jogon kéne neked pénzt adni azért,mert fiatalon,munka nélkül gyereket szültél? Kaptál 3 évig,mit vársz még?

2013. jún. 8. 14:40
 39/62 A kérdező kommentje:

Eszem ágába sincs még egy gyereket szülni. Kib*szottul nem a segélyre hajtok, dolgozni akarok!!! Viszont ezek szerint addig, amég nem találok valamit, nem eszünk. Igazán fantasztikus. Nem tudtam tanulni, a gyermekemmel kellett itthon lenni, nem volt ako vigyázzon rá. Bölcsibe nem vették fel.

Az apját nem kidobtam, hanem lelépett. Most nehogy már rossz legyek, mert megszültem a gyereket.

Nem értem az a sok ember akkor mi a francból él, aki életébe sose dolgozott, és esze ágába sincs dolgozni... Na mindegy.

2013. jún. 8. 15:19
 40/62 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy te éltél 3 évig. Más nyakán. És ne mondd már, senki nem volt, aki legalább egy héten egyszer vigyázott volna a gyerekre, hiszen anyukáddal élsz.
2013. jún. 8. 16:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!