Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ebben a hónapban lejárt a...

Ebben a hónapban lejárt a gyesem. Milyen pénzt igényelhetnék, és hol? Munkaügyiben?

Figyelt kérdés

2013. jún. 7. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted a tb fizetés állami átvállalását, ha a jövedelmetek nem túl sok, és kérheted a gyerekre a gyermekvédelmi kedvezményt, ezáltal ő ingyen étkezhet az oviban, ha jár. Sokkal több mindenre ne számíts, én is ebben a cipőben járok már november óta, sokat jártam utána, és csak ezt a két lehetőséget találtam, amit megkaptam. Vagy lehet még kérni lakásfenntartási támogatást, ha jogosultak vagytok rá. Nekünk ez nem jár, mert van egy régi hiteles autónk.
2013. jún. 7. 09:51
 2/62 anonim ***** válasza:
100%
Van munkaviszonyod, vagy volt az elmúlt 3 évben? Mert ha volt,csak akkor kaphatsz némi pénzt a munkaügyitól. Egyéb esetben nem jár semmi. Esetleg még önkormányzattól segély. Járj utána az önkormányzatnál, hogy nálatok mik járnak, és mik a feltételek.
2013. jún. 7. 09:52
 3/62 A kérdező kommentje:
Hát ez igazán fantasztikus!! Egyedül nevelem, szoval ez igy igen jol van megoldva... Mit is vártam Magyarországtól...
2013. jún. 7. 09:55
 4/62 A kérdező kommentje:
Nem volt munkaviszonyom.
2013. jún. 7. 09:56
 5/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül neveled, akkor te biztosan több mindent megkapsz majd. Szociális segélyt, lakásfenntartási támogatást, tb átvállalást, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt. Menj be az önkormányzathoz, és kérj igénylőlapokat, veszíteni valód nincs.
2013. jún. 7. 09:57
 6/62 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt gyesre mentél sem volt munkád? Mert ha a gyerek előtt volt akkor álláskeresési jár. Vagy munkanélküli segély. A gyerekvédelmi jár szerintem, bár az nem rendszeres pénz. Keress munkát!
2013. jún. 7. 09:59
 7/62 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem eddig miből éltetek? Egyedül gyesből tartottad el a gyereket és magad? Keress munkát ezerrel!
2013. jún. 7. 10:02
 8/62 anonim ***** válasza:
100%
Munkát lehet igényelni!
2013. jún. 7. 10:03
 9/62 anonim ***** válasza:
100%

De miért Magyarországot szidod ezért? Három évig támogattak...

Munkát igényelhetsz mostantól. Gyereknek meg irány az ovi.

2013. jún. 7. 10:07
 10/62 A kérdező kommentje:

Igen, munkát is igényelnék, ha felvenének valahova.

Nem dolgoztam elötte sem, mivel sulis voltam.

Eddig éldegéltünk, de most apukát is kirugták, igy gyerektartást is kevesebbet kapok....

Miért M.o.-t? Mert erre senki nem gondol... Nem meloztam elötte, akkor nem jár pénz se... Ez poén...

2013. jún. 7. 10:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!