Ebben a hónapban lejárt a gyesem. Milyen pénzt igényelhetnék, és hol? Munkaügyiben?
Persze, hogy azt szidom. Mert ha nem volt elötte munkám, akkor most 25ből éljünk meg, amég nem találok melot?? Hihetetlen, komolyan...
Le lehet szállni a magas lóról. Igen, valoban nagyon jol jártam a 3 évvel. Havi 40 ezer ft, maga a mennyország.
Nem tudtam befejzni a sulit a gyermek miatt. Anyukámmal élünk.
Óvszer... És akkor be tudtad volna fejezni a sulit. Meg együtt kellene lenni a gyerek apjával, ha már így alakult, és közösen megoldani a problémát, nem az államot szidni. Egyébként meg az iskolát gyerek mellett is be tudtad volna fejezni, volt rá 3 éved. (Én is tanultam főiskolán gyerek mellett, nem megoldhatatlan.)Mit csináltál az elmúlt 3 évben?
De most mégis mit várnál? Felelőtlenül szültél egy gyereket a nagy semmire, se végzettséged, se munkatapasztalatod. Mégis milyen pénzt akarsz? És még te vagy felháborodva?
Munkát keressél, és kezdj el tanulni, hogy legyen valami életed, és a gyerekednek jövője.
Mindenki saját sorsának a kovácsa!
Gyerek mellett is lehet tanulni, sokan diplomáznak kisbaba mellett is!!
Gyermekvédelmi segélyt igényelhetsz, ami egy évben kétszer jár, kb. 6 ezer forint Erzsébet-utalvány. Gondolom neked ez is kevés. Sok országban ennyit se kapnál!
Esetleg egyszeri segélyt igényelhetsz az önkormányzatnál!
Na, meg munkát kellene keresni. Nem értem, hogy a 3 év alatt miért nem fejezted be az iskolát, egy gyerek nem kifogás, hogy azért nem tanultál.
Aki akar, az mindent megold. Főleg, hogy anyukáddal laksz, segíteni is tudott volna, míg tanulsz.
Szerintem megszoktad a semmittevést, gyerek megy oviba, még több időd marad magadra, dolgozni minek, esetleg a szegény kisgyerekednek több minden jutna!!!
Ja, meg ne haragudj, szidod az országot, mert nem kapsz munkanélküli segélyt, mert nem dolgoztál. Én inkább nem fényezném magam, hogy nem volt munkám.
Már rég nekiállhattál volna munkát keresni. Sőt, gyes mellett heti 30 órában már 2 éve dolgozhatnál. Hihetetlen, hogy 2 év alatt még egy takarítói részmunkaidős munkát se találtál.
Már ne haragudj, de a pofám leszakad!! Nem is dolgoztál, de ki vagy akadva, hogy így nem jár szinte semmi?? Ez teljesen normális, nincs hozzá köze, hol élsz!
erre kell gondolni, amikor az ember gyereket vállal, képzeld, én 6 évig folyamatosan dolgoztam, munkakörhöz képest átlagon felüli bérezéssel, év végén 3-4 havi prémiummal, mégis most tp-en kell lennem, ami még így is szívás!
semmi gond azzal, ha érdeklődsz, utánajársz, és nem sajnálom tőled, na de azért gondolj már egy kicsit.
Van egy tanácsom, szülj még egy gyereket, akkor kapsz még gyest és több lesz a családi. Majd szülj még egyet, így már hárman lesznek, 48 ezer családi, meg gyes. Majd gyetre is mehetsz, a legkisebb gyerek 8 éves koráig. Na, mit szólsz? Jó sokáig nem kellene dolgozni, kapnál cirka 70 ezret 3 gyerekre. Mert úgy látom te az a fajta vagy aki erre hajt!
Ja, és ha mindegyik gyerek apját otthagyod, akkor még gyerektartást is kapsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!