Lehet egyszerre a két juttatást igénybe venni? Jogosultak vagyunk rá?
Figyelt kérdés
2023.július 31-augusztus 14-ig voltam betegszabin,mert még volt annyi napom,amit a cég nagyrészt fizet.Aztàn 9-es kóddal vagyok már augusztus 15-óta táppénzen.
Májusban lesz 4 éve hogy ott dolgozom, szerződés szerint 445.000.- a bruttó bérem
Gyakorlatban az átlag bruttó bérem 570.000.- nem tudom melyik a mérvadó.. a férjemnek mind kettő ennél magasabb.(ugyanolyan régóta van ott mint én)Én veszem igénybe a CSED-et (azt sem tudom hogy ez maximalizálva van-e vagy a bérből számolják)tudom hogy van GYED MAX,a férjem vehetné igénybe. Neki a szerződés bruttó bére 485.000.- az átlag bruttója 700.000.- körül van. Megy egyszerre a két juttatás, és mennyi ideig?
2024. febr. 26. 19:05
21/21 anonim válasza:
De miért hitted? Azért ennyi pénzt miért adnának egy gyerekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!