Családi adókedvezményt ki kaphat, mert azt olvastam h akiknek nincs bejelentett munkahelyük azok nem jogosultak rá?
ADOkedz
vezmeny. Ha nem adobol, akkor megis mire kene kapnod?
A családi adókedvezményt nem kiutalják, mint a családi pótlékot, hanem annyival kevesebb személyi jövedelemadót kell fizetni (illetve ha ezt ki tudod használni, akkor talán a járulékokat is csökkentheted vele, de ebben nem vagyok biztos.
Tehát: ha olyan jövedelmed van, ami után adózol, akkor kapod meg. Ha nincs bejelentett munkád, akkor eleve nem fizetsz szja-t.
Nem irom hány évig dolgoztam mert nem rátok tartozik és azt sem miért veszítettem el a munkám.
Semmit nem tudtok rólam de ugy kezeltek mint egy nemondjam kit, mert ti ilyenek vagytok.
Mindeggy ilyen hárpiákra nem töltöm az időm.
Tehát ha vki több évig fizette az adót az nem számít? mert terhesen nem kapott munkát akkor biztos megérdemli?
Ez a ti intelligens gondolkosásotok
Szégyen h ilyen a magyar nép, már nem büszkeség ehez tartozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!