Miért nem kaptam meg meg az adovisszateritest? Van aki meg nem kapta meg?
Már kezdek izgulni xd
Júliusig én kaptam a családi pótlékot is aztán már nem neveltem a gyereket tovább hivatalosan. ezért a csp se a gyest nem kapok már rá.de ha jól olvastam az is jogosult a teljes összegre aki csak 1 napot volt jogosult.
A szamlaszamom is megvan nekik regisztráltam mikor kellet.
Létezik hogy ilyen problémával eseteknel lassabban utaljak?
29# Jó de férfi agyam van és férfi kézügyességem és férfi türelmem xd
Ha állandó stresszben élnénk állandó feszultsegben az miért lenne jó neki?
Igazából mindent megtudok oldani vele de idegileg nem bírom nincs türelmem.
A női ágy jobban bírja a monoton terhelest ez tény
Mi férfiak a hirtelen nagy energiával végzett dolgokban vagyunk jók és a tájékozódásban.
Én csak szegény gyereket sajnálom hogy ilyen felelőtlen szülei vannak
Ha nem lennének a nagyszülők most hol lenne szegény gyerek ??
De van pofád követelni az szja t
34#Nyilván akkor nevelnem magam de ha egyszer van jobb megoldás ami jobb a gyereknek akkor mi ezzel a baj.
Nyilván én se így terveztem de ezt hozta az élet.attol meg ittvagyok a lányomnak csak mert nem én nevelem.
Persze hogy van pofám mert az az én adom én kerestem meg és gyereket neveltem 7 hónapig ha időarányosan járna azt elfogadnam termeszetesen.
Végre egyszer ad valamit ez az ország a munkás nepretegnek is nemcsak a középosztálybelieknek
Mert igazából a támogatások zömét tőke nélkül nemtudod igénybevenni vagy nem olyan hatekonysaggal.
De mégis mi alkotjuk a lakosság többségét.
Mert nekem aki 200 250 nettó fizubol el az hogy lehet egykis alaptőke sokat számítana
Nekem konkrétan csak 480 e Ft rol van csak szó .
Aki keres havi 400 500 e annak nemfontos annyira 800 e se mert havi szinten 100 e tud felretenni
aki nemkapta meg a májusi adobevallasal kérheti majd állítólag ahol valami összeférhetetlenség vagy adat hiba volt ott nem fizetek ki automatikusan és ez 100 e nagysagrendu.
Írásod alapján tényleg az a legjobb megoldás ha nem te neveled
Egy normális szülő nem adna oda a gyerekeket a nagyszuloknek
Én egyedül nevelem születése óta,de soha nem adnám oda a szüleimnek h tessék neveljétek ,mert nekem így egyszerűbb
Szegény gyerek
Ha nagyobb lesz szerinted nem lesz annyi esze h apának nyűg volt ?
Én egy Ft ot nem adnék neked vissza.
37# és mond ha műszakban dolgozol és fell egyedül vagy nincs olyan ismerősöd se aki tudna rá vigyázni a gyerekfelugyeletett hogy oldod meg ??
Könnyű beszélni azoknak akik 8 tol fel 5 ig dolgoznak
Ha éjszakás vagyok 6 napott akkor ki vigyázna rá?
Ugyan úgy mamanal kéne aludnia ha délutános vagyok szinten mert az este 10 ig tart akkor megmar aludni kell a gyereknek.
Nem vagytok ti tisztábban azzal hogy aki műszakban dolgozik ezt hogy oldja meg mert hiába van bölcsőde az csak arra jó hogyha délelőtt dolgozol.
Nem is lenne semmi baj ha volt barátnőmmel az anyjával együtt lennénk mert én penztkeresnrk ő otthon lenne vagy vállalna délelőttös melót de így már nem működik.
Anyukámnak 8 tol fel 5 ig dolgoznak kötetlen munkaidőben
Könnyebben megoldja.
Nem a gyereknek kell alkalmazkodni hozzad
Te alkalmazkodj a gyerekhez
Korábban 6-19 ig dolgoztam
De már nem mehetek oda vissza a munkaidő miatt
Olyan munkát kell keresni hogy az óvoda megoldható legyen.
Megérteném ha te is a nagyszulokkel együtt élnél
De így nem.
Mas egyedulallo szulo sem passzolja el a gyereket a munkahely miatt. A te gyereked, neked kellene megoldani.
Bar az eredeti kerdes szempontjabol teljesen lenyegtelen a velemenyem, de ezen azert gondolkodj el szerintem. Tengernyi gyerekrol mondananak le a szulok ha ezen mulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!