Levelet kaptam ami adóvisszatérítés ígér, de a linkre kattintva kéri az adataimat név személyigazolvány szám számlaszám stb, szerintem csalás, miért kapnék visszatértést augusztusban?
onlineszàmla
Értesítés: Adóvisszatérítés (Ref: 10338522125)
Helló ,
Kapcsolatba lépünk veled hogy tájékoztassuk Önt az adóvisszatérítésről az Ön nevében.
Ezért követnie kell az alábbi utasításokat a visszatérítés igényléséhez.
Utasítás :
1. Kattintson az alábbi linkre.
2. Töltse fel az információkat.
3. Ellenőrizze adóvisszatérítési összegét.
4. Erősítse meg adatait.
➡️ Állítsa be most.
Köszönjük az időt, a visszatérítésnek 3 munkanapon belül meg kell érkeznie.
Nemzeti Adó-és Vámhivatal.
Mar volt ma ugyanez a kerdes es meg is lett mar valaszolva.
Atveres, ne kuld el az adataidat.
"Kapcsolatba lépünk veled hogy tájékoztassuk Önt az adóvisszatérítésről az Ön nevében."
Egyértelműen kamu levél. Nyugodtan töröld, természetesen semmilyen kért adatot ne adj meg.
Komolyan, kérdező, ennyit nem tudsz, hogy nem osztunk meg semmilyen személyes adatot nyilvános oldalon? Valahogy érd el, hogy a korábbi telenoros hozzászólásod töröljék, mielőtt valaki rossz szándékú ember csalni kezd az adataiddal.
Az kérdésben szereplő e-mail egyértelműen átverés, ha előttem nem mondták volna el elegen, a domaint és a szöveget juttasd el a NAV-nak, hogy informálhassák róla azokat, akik még addig se jutnak el, mint te, és gondolkodás nélkül megadják az adataikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!