Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Miért nem kaptam meg meg az...

Miért nem kaptam meg meg az adovisszateritest? Van aki meg nem kapta meg?

Figyelt kérdés

Már kezdek izgulni xd

Júliusig én kaptam a családi pótlékot is aztán már nem neveltem a gyereket tovább hivatalosan. ezért a csp se a gyest nem kapok már rá.de ha jól olvastam az is jogosult a teljes összegre aki csak 1 napot volt jogosult.

A szamlaszamom is megvan nekik regisztráltam mikor kellet.

Létezik hogy ilyen problémával eseteknel lassabban utaljak?

#Családi adoviszateritest
2022. febr. 14. 17:39
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
80%
A gyereket nevelő családok kapják. Ha nem is te neveled, miért várod?
2022. febr. 14. 20:14
 12/61 A kérdező kommentje:

11# mert jogosult vagyok rá amúgy meg kinek nem kellene ingyen pénz. legyen szó bármennyirol is.

Végre egyszer komolyabb segítséget ad az állam a népnek vagyis a nép nagyreszenek nem lenne jó kimaradni.

Ha erkölcsileg nezuk nekem csak időarányosan járna igen 7 hónapra de elvileg egész évre járni fog.

2022. febr. 14. 20:53
 13/61 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom, a gyerekre költöd.
2022. febr. 14. 21:12
 14/61 anonim ***** válasza:
32%
13. Szerintem cigire meg kaparósra. 😅
2022. febr. 14. 21:19
 15/61 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan mint a csp vagy a gyes ez jutalom szerintem inkább mint az év végi prémium csak ezt a kormány adja

Nem gondolnám hogy ezt a gyerekre kell költeni teljes egészében de pl ha lakashitel önrészt megy mivel egyszer enis meghalok akkor a gyereke lesz minden ami az enyém szóval ha tartós dolgot veszünk magunknak akkor azt a gyereknek is vesszük.

2022. febr. 14. 21:21
 16/61 anonim ***** válasza:
83%
Persze, hogy nem a gyerekre fogod. Mire jár a jutalom? Hogy nem is neveled? Megérdemled, úgy gondolod? Az xd hlyegyerek smileyt meg felejtsd már el, mert csak még szánalmasabb leszel tőle. Jutalom, az. Nagy jutalom lehetsz te otthon.
2022. febr. 14. 21:28
 17/61 anonim ***** válasza:
77%
Vajon miért szünetel a szülői felügyeleti jogod? XD xd XD
2022. febr. 14. 21:31
 18/61 anonim ***** válasza:

9 es

Írtad h nálad van elhelyezve a gyerek

Ahhoz h a férjed is kapja milyen adatok kellenek a gyerektől.? Csak születési hely idő ? Adoszam ?

2022. febr. 14. 23:11
 19/61 anonim ***** válasza:

18,nem a ferjem az apja, igy ugye neki is jar az apjanak nem.

Az adoszamot kérdezte egyedul, gondolom kellett a neve szuletesi helye ideje, nem tudom pont uton voltam mikor kitoltotte 😅

2022. febr. 15. 00:00
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Van egyáltalán munkahelyed?
2022. febr. 15. 03:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!