Miért nem kaptam meg meg az adovisszateritest? Van aki meg nem kapta meg?
Már kezdek izgulni xd
Júliusig én kaptam a családi pótlékot is aztán már nem neveltem a gyereket tovább hivatalosan. ezért a csp se a gyest nem kapok már rá.de ha jól olvastam az is jogosult a teljes összegre aki csak 1 napot volt jogosult.
A szamlaszamom is megvan nekik regisztráltam mikor kellet.
Létezik hogy ilyen problémával eseteknel lassabban utaljak?
11# mert jogosult vagyok rá amúgy meg kinek nem kellene ingyen pénz. legyen szó bármennyirol is.
Végre egyszer komolyabb segítséget ad az állam a népnek vagyis a nép nagyreszenek nem lenne jó kimaradni.
Ha erkölcsileg nezuk nekem csak időarányosan járna igen 7 hónapra de elvileg egész évre járni fog.
Ez nem olyan mint a csp vagy a gyes ez jutalom szerintem inkább mint az év végi prémium csak ezt a kormány adja
Nem gondolnám hogy ezt a gyerekre kell költeni teljes egészében de pl ha lakashitel önrészt megy mivel egyszer enis meghalok akkor a gyereke lesz minden ami az enyém szóval ha tartós dolgot veszünk magunknak akkor azt a gyereknek is vesszük.
9 es
Írtad h nálad van elhelyezve a gyerek
Ahhoz h a férjed is kapja milyen adatok kellenek a gyerektől.? Csak születési hely idő ? Adoszam ?
18,nem a ferjem az apja, igy ugye neki is jar az apjanak nem.
Az adoszamot kérdezte egyedul, gondolom kellett a neve szuletesi helye ideje, nem tudom pont uton voltam mikor kitoltotte 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!