Miért nem kaptam meg az adóvisszatérítesemet?
2021.09-2021.10-ig dolgoztam , két órás bejelentéssel , Rokkant járadékot kapok , eddig minden évben vissza kaptam 90 ezer forintot, most az jött q Navtól hogy át adom 157 ezer forint volt , az adóegyeblegem pedig 0 forint.
Ez a 20 nap amit dolgoztam, ennyire befolyásolná ezt ?
"most az jött q Navtól hogy át adom 157 ezer forint volt , az adóegyeblegem pedig 0 forint."
Nem tudom értelmezni ezt a mondatot. Ha leírnád helyesen és értelmesen, talán tudnék segíteni.
Szerintem ez akar lenni: "most az jött a NAV-tól, hogy az adóm 157 ezer forint volt, az adóegyenlegem pedig 0 forint."
A 2021-es adódat 2022-ben igényelheted vissza, ha nem érvényesítetted a munkáltatónál. Az, hogy az szja-d erre az időszakra 157 ezer forint lenne, azt kötve hiszem, mert akkor két órásként a havi bruttó béred 523 ezer lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!