Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szülés után akár rögtön...

Szülés után akár rögtön vissza lehet menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor CSEDet le kell mondani és rögtön GYED van, vagy hogy működik?
2020. jan. 11. 09:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
94%

"Ha visszamégy dolgozni, már másnap elküldhetnek. Nincs semmiféle 1 hónap, ezt nem tudom, hogy honnan szedted, de a munka törvénykönyvéből biztos nem."

Nyilvánvalóan a felmondási időt érti az egy honap alatt

2020. jan. 11. 11:14
 32/50 A kérdező kommentje:

Lehet hogy már nincs így, ez 3 éve volt, a kolléganőmnek azt mondták akkor, hogy a 30nap védettség miatt fizetnek neki+1hónapot, nem vagyok HRes, ő mondta, én meg elhittem.

A főnököm elég egyenes ember, ő mondta, hatudok jönni miután felépültem szülésből, nem keres mást, várnak vissza szeretettel, más esetben viszont keresniük kell valakit a helyemre.

2020. jan. 11. 11:14
 33/50 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg 60 nap a felmondási időm+3 havi végkielégítés. Ezzel nem szokott gond lenni, korrektül kifizetnek mindent.
2020. jan. 11. 11:21
 34/50 anonim ***** válasza:
25%
Attól még a gyedet buknád. Kb. 3,2 millió Forintot. Tényleg megéri kockáztatni...
2020. jan. 11. 11:47
 35/50 anonim ***** válasza:
84%

"Attól még a gyedet buknád. Kb. 3,2 millió Forintot. Tényleg megéri kockáztatni..."

Ezt kifejtened? Miért is bukna a gyedet? Az a gyerek 6 hónapos korától igényelhető és lehet ,ellette dolgozni.

2020. jan. 11. 11:51
 36/50 anonim ***** válasza:
11%

35, Egyszerű: ha kirúgják nincs gyed. Hopp.

Leírás alapján egyáltalán nem korrekt a munkahelye, így ez a legvalószínűbb.

2020. jan. 11. 12:34
 37/50 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó!

Te mi a jó égről hadoválsz? Terhes. Nem rughtajak ki. Felmondási védelem alatt áll.

2020. jan. 11. 12:44
 38/50 A kérdező kommentje:

Hiába megyek Gyedre, az mondjuk elég az albérletre és nem ettünk, nem pelenkáztam, nem csináltam semmit. Hiába jár, ha esetemben semmire sem elég. De köszönöm a segítő szándékot, értékelem.

Azt kétlem, ha kirúgnak, nem lehet velük megbeszélni, hogy várják meg még megigénylem a gyedet. Az egy dolog, hogy a kolléganőmnek nem tudtak munkát adni, mert megvolt a létszám és eleve kevesebb volt a munka abban az évben, de alapvetően nem rosszindulatúak.

2020. jan. 11. 12:49
 39/50 A kérdező kommentje:
Szerintem 36 arra gondolt, ha szülés után rúgnának ki.
2020. jan. 11. 12:51
 40/50 anonim ***** válasza:
37%
Férjed hagyja, hogy vérzés mellett dolgozz? Én is a helyedben anyukádhoz költöznék, gyűjtenék és meglátnám, hogy csed végén mi a munkahelyem hozzáállása. Jah es most is pinennék, nem dolgoznék és veszélyeztetném a gyerek és esetleg a saját életemet is (kérdés, hogy mi a vérzés oka).
2020. jan. 11. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!