Van itt olyan aki rögtön visszament dolgozni? Baby szitterezett?
Saját cégben vagy vezető beosztásban dolgozóktól kérdezem főleg. Akik nem tehetik meg, hogy 2-3 évig de még 1évig sem hogy otthon üljenek.
Ki vigyázott a gyerkőcre?
Nálunk a nagyszülők is aktívak még, szintén saját cégben, vállalkozásban dolgoznak. 1 hónap mit jön a baba kb 3 hónapot tervezek itthon lenni.
Van valaki hasonló szituációban?
*1honap múlva jön a baba
Javít a telefon
Mi is erre vagyunk pelda.
Felsovezeto pozicio a ferjem reszerol, maganvallalkozas az enyemrol.
En 4 honap utan mentem vissza fokozatosan. 2 honaptol kezdtem el otthonrol is dolgozgatni majd szep lassan bejarni. 4. Honapra alltam vissza a regibe.
Dadusunk volt egy szervezeten keresztul. Mondani sem kell, hogy meg joval a szules elott alaposan szelektaltunk. 2 eves korukban (ikrek) lett egy kulfoldi au pair lanyunk. Szuper aranyos, es franciaul, az anyanyelven beszel a gyerekekhez.
A gyerekek most mar 7 evesek, iskolasok, iden valtunk meg a lanytol, mert kulfoldre ment tovabbtanulni. Per pill keressuk az utodjat, addig van egy szitterunk.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk. Sajnos a munkám miatt nem tehettem meg hogy több évig otthon vagyok.
5 hónapos koráig otthon voltam azóta heti 3 napot dolgozok 8 órában többi napon otthon vagyok vele. Akkor a nagymama van vele.
Tápszeres kezdettől fogva, nagymamák teljesen megbízhatók. Most 14hós a kereszt szülei is szoktak lenni vele már néha.
Igen pontosan! Ez nem egy 8oras irodai munka, teljesen valtozo idobeosztassal, elore atlathatatlan, leggtobbszor adodnak olyan pillanatok amikor mindent itt kell hagyni es rohanni a partnerhez vagy stb. Ilyenkor nagyon jo ha van egy teljesallasos dadus/szitter/au pair akire pont ilyenkor szamithat az ember.
Egyebkent az tulzas, hogy ok nevelik. Azert vannak, hogy segitsenek nem azert, hogy helyettunk neveljek fel. Tudom es erzem is, hogy a gyerekek anyakent/apakent szeretnek minket es az au pair inkabb mint egy nover, nagyteso szamukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!