Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki rögtön...

Van itt olyan aki rögtön visszament dolgozni? Baby szitterezett?

Figyelt kérdés

Saját cégben vagy vezető beosztásban dolgozóktól kérdezem főleg. Akik nem tehetik meg, hogy 2-3 évig de még 1évig sem hogy otthon üljenek.

Ki vigyázott a gyerkőcre?

Nálunk a nagyszülők is aktívak még, szintén saját cégben, vállalkozásban dolgoznak. 1 hónap mit jön a baba kb 3 hónapot tervezek itthon lenni.

Van valaki hasonló szituációban?

2018. júl. 31. 11:34
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Én is így nőttem fel, a párom is. Köszönjük remekül vagyunk. Sikeres emberek lettünk. 😊

Ezek kicsit más körök.

2018. júl. 31. 14:28
 12/32 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is azzal lehet itt a baj, hogy teljesen mas korben elunk. Es amig mi megertjuk, hogy egyeseknek ez igy nem idealis, masok nem ertik a forditottjat.
2018. júl. 31. 14:32
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
De akkor miért ideírod ki? Miért nem kérdezed meg a köreidben? Én lehet hogy nagyon ciki, de amíg lehetett kiélveztem hogy sok időt tölthetünk együtt a gyerekekkel, előtte dolgoztam épp eleget, utána is dolgozhatok még, de ezeket a perceket semmi nem hozza vissza. HR középvezető vagyok egy nagy multinál, akár a karrierem is építettem volna ez idő alatt, de nem ezért szültem.
2018. júl. 31. 14:43
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem ertitek meg a masik oldalt, mert akkor nem hangoztatnatok folyton, hogy ti nem tehetitek meg, hogy evekig otthon ULJETEK.

Az otthon ules, pontosabban a gyerekkel foglalkozas nekem fontos volt. Nemelyeknek nem.

2018. júl. 31. 14:46
 15/32 A kérdező kommentje:
Amint látjátok nem egyedül vagyok így. Sok anyukának vissza kell mennie szülés után dolgozni. Nem bízhatom évekig másra a cégemet 😊
2018. júl. 31. 14:51
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
De a gyerekedet igen... 🙄
2018. júl. 31. 14:57
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
😂😉
2018. júl. 31. 15:07
 18/32 A kérdező kommentje:
Ha bölcsibe,oviba adod akkor is elhagyod? Ejej de rossz anyuka itt mindenki 😊
2018. júl. 31. 15:13
 19/32 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom az emberekben az van, hogy a szitter dolga, hogy ellatja a gyereket az anyja vagy apja meg ra sem nez. Pedig akinek valoban van tudja, hogy nem errol van szo.
2018. júl. 31. 15:15
 20/32 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen az amikor a cég fontosabb mint a gyerek.A te köreidben....hagyjuk már,akkor nem a gyakorin kérdezgetnéd :D Azért egy 1-2 évesen bölcsibe kerülő gyereket ne hasonlíts már ahhoz a csecsemőhöz akit kezdettől a babysitter nevel.Ég és föld.Minden gyerekpszichológus azt hangsúlyozza hogy mennyire fontos az első év.Mit jelent sikeresnek lenni? Hogy gazdag vagy?Aztán ki tudja milyen érzelemvilágod van,hogy azt se tudtad kihez kötődjél gyermekkorodban.Gondolom akkor az anyatej sem fontos a számodra,el lesz majd tápszeren a gyerek.Ameddig a sok proli anyuka a szoptatással kínlódik,,a tiédet majd eteti a tápszerrel a dada.Bravó,előre sajnálom szegény csöppet.
2018. aug. 1. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!