Van itt olyan aki rögtön visszament dolgozni? Baby szitterezett?
Saját cégben vagy vezető beosztásban dolgozóktól kérdezem főleg. Akik nem tehetik meg, hogy 2-3 évig de még 1évig sem hogy otthon üljenek.
Ki vigyázott a gyerkőcre?
Nálunk a nagyszülők is aktívak még, szintén saját cégben, vállalkozásban dolgoznak. 1 hónap mit jön a baba kb 3 hónapot tervezek itthon lenni.
Van valaki hasonló szituációban?
Az anyák 99 %-a szerencsére nem megy vissza a gyerek 1-2 éves kora előtt dolgozni, vagy max akkor ha a pénz nagyon kell, tehát jómódú esetében ez szóba sem jön.
Nem értem, ha 3 hónapot tud nélkülözni a vállalkozásod, akkor mért nem tud mondjuk egy évet is?
Bárki bármit mond, én nem irigylem ezeket a "köröket", amiben mozogsz, én nagyon sajnáltam volna ha a gyerekeimet 3 hónapos koruktól nagyrészt egy bébiszitter nevelte volna...
Most már 4 és 6 évesek, és csak most fogok napi 8 órában visszamenni dolgozni, eddig 6-ban dolgoztam, de még ezt is nehéz feldolgoznom, hogy annyival is kevesebb időm lesz rájuk naponta. Középosztálybeliek vagyunk egyébként.
Tudod a munka nem akadajozza meg az anyatejes taplalast... fejesrol hallottal mar?
Igen hallottam,sőt tudom is,hogy fejéssel nem lehet fent tartani hosszú ideig a tejtermelést.Ellenben te ezzel nyilvánvalóan nem vagy tisztában.Na meg aki 1 évet nem tud otthon tölteni a gyerekével,az biztos,a munkahelyén fogja fejegetni a tejét...
Szia.
Bár nem rögtön, de viszonylag hamar mentem vissza. Nincs nagy karrierem vagy cègem stb egyszerű alkalmazott vagyok, de imádom a munkám ès a kollègákat, fönököt. Egyreszt a penz miatt, mentem vissza nem mindegy mennyi marad hó vègèn ès mert hiányzott is. 9,5hos volt a fiam mikor munkába álltam újra, 4órásba vagyok. Munkám jellege miatt ez nem napi 4ora hanem havi 4-7nap(reggeltől estig) juliba 6napot mentem, augba 5öt fogok. Amig dolgozok anyukám van vele ès mivel van 'szünetem' be szokta hozzni igy nem egesznap vagyok tavol,tud szopizni is pl :)
Egyebkent en egy egyszeru buszsofor vagyok, de imadom a munkam. Ennyi èn idő nekem is jár sztem(átlag heti 1nap melo) ès mèg fizetnek is èrte :) szerencsès vagyok a munkám a hobbim ;)
Ui elnèzèst az èkezet hiányèrt ès esetleges helyesírási hibákèrt.
27N
Mi a kénköves pokol tűzéért szül az ilyen gyereket?!?!
Nem akarod a cégedet másra bízni egy évig...de az nem gaz, h a gyereked első lépését nem látod majd, valószínű nem az lesz az első szava, hogy anya hanem az au pair neve, lemaradsz kb mindenről. Gratulálok az értékrendedhez, a köreidhez meg pláne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!