Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Vegán gyerek hozzátáplálása?...

Vegán gyerek hozzátáplálása? (B12 vitamin? )

Figyelt kérdés
Ha a gyerek nem kap állati eredetű dolgokat az bajt okozhat? Én úgy tudom, hogy a megfeleloen osszeallitott novenyi etelekbol is fefezni lehet a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, kivéve a b12 vitamint? Ilyenkor ezt kell adni a babának?
2018. márc. 31. 16:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a kommentet mellőzhetted volna. Szerintem neked egyáltalán nem lenne szabad szaporodnod.
2018. ápr. 1. 01:49
 12/62 anonim ***** válasza:
85%

A hozzátáplálást nem egy évesen kezded. Fél éves korban.

A növényi fehérjepor mitől lesz egészségesebb, mint egy falusi csirke? Semmitől. Vegyipari csoda.

Akinek van gyereke, az tudja, hogy nem úgy működik, hogy azt tömsz bele, amit kitalálsz. Sok esetben babatápszerből is csak a negyedik-ötödik lesz a befutó. Akkor mit csinálsz, ha nem fogadja el a növényi tápot?

Ez miből készül? Ugyanis váltózatlanul fennáll, hogy szója gyereknek nem való. Az olajos magok és a puffasztó hüvelyesek sem. Örülsz, ha nem hasfájós, nem hogy direkt kitolj vele.

2018. ápr. 1. 08:22
 13/62 A kérdező kommentje:
Amit én néztem, azt én is szoktam inni és barna rizsből készül.
2018. ápr. 1. 09:24
 14/62 A kérdező kommentje:
Falusi csirkét meg szerintem nem nagyon lehet kapni, esetlegcsk nagyon nehezen lehet hozzájutni, merthogy amit a hentesnél árulnak az nem az!!
2018. ápr. 1. 09:25
 15/62 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező ami neked nem okoz gondot,az nem jelenti,hogy a babának is jó.Olvass gyermekgondozásról szóló írásokat,ott világosan leírják,babát nem lehet így táplálni.
2018. ápr. 1. 09:36
 16/62 anonim ***** válasza:
67%
2018. ápr. 1. 09:47
 17/62 A kérdező kommentje:
Orvoshoz természetesen vinném, meg nem össze vissza táplálnám, nem adnék neki szemetet, csak teljes értékű táplálêkot ha megkezdődik a hozzátáplálás. Meg az orvosi kontrollok alatt szerintem kiderülne ha baj lenne...
2018. ápr. 1. 09:52
 18/62 anonim ***** válasza:
78%

De nem érted,hogy babát nem lehet vegán módon táplálni.

Nem etetheted hús helyett szójás vackokkal.

2018. ápr. 1. 09:58
 19/62 A kérdező kommentje:
De szóját nem is akarok adni...
2018. ápr. 1. 10:04
 20/62 A kérdező kommentje:
Sok mindenben van ám fehérje, nem csak a húsban :)
2018. ápr. 1. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!