Paradicsomos étel most akkor mikortól? 3.5 hónaposan kezdtük a kóstolgatást. Mai napig már sok mindent megkóstol, kinézi a szánkból az ennivalót. Kóstolt már tésztát is, sült szalonnát :-).
kérdező szerintem haladj a korának megfelelően a hozzátáplálással én is úgy teszek. nekem 4hós volt 19-én a kislányom. nekünk is mindig ki nézi a kezünkből a kaját de nem adok neki. inkább a korának megfelelő ételeket azokat szoktam egy kicsit keverni mint pl alma + kölesgolyó. de itt van egy nagyon jó ki oldal érdemes át tanulmányozni én innen is szoktam készíteni kaját neki és szereti is. [link]
Kedves 6-os azért mert valakinek a babája 3,5hónapossan több mint 7kg az nem a szülő hibája. nekem 4hós a kislányom és most 14-én volt 7080gr. és 64cm ja és tápszeres de nem néz ki kövér disznónak szép formás baba doki és több védőnő is mondta. ezek után a te gyereked ( már ha van) sovány disznó? vannak olyan babák akik 3,5hónapossan többet nyomnak ismerek is olyat. ezek után te meg hagytad/hagyod éhezni. mindenki mondhat bármit de mások gyerekét le disznózni így látatlanban nem illő dolog.
Utolso Köszönöm szépen.
Könnyen ítélkeznek mikor nem is látták.
Az én kisfiam is kis formás. És 3620 gr-al született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!