Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Paradicsomos étel most akkor...

Paradicsomos étel most akkor mikortól? 3.5 hónaposan kezdtük a kóstolgatást. Mai napig már sok mindent megkóstol, kinézi a szánkból az ennivalót. Kóstolt már tésztát is, sült szalonnát :-).

Figyelt kérdés
Most 17 hetes. A paradicsomos dolgokra 8-10 hónapos kort szoktak ajánlani. De üvegesbe van 4 hós is .Gondoltam az üvegest felturbozom és teszek egy pár szem tésztát. Szerintetek ? Nagyon jó étvágyú. Most 7250 gr.
2013. aug. 20. 14:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
mivel édesanya vagy gondolom tudod,hogy egy 3hónapos baba emésztőrendszere még nem ilyen ételekre van "kitalálva"....talán ezért van ez a felháborodás,és ezért nem értem ha szalonnát adtál már neki akkor miért ne adhatnál parit?
2013. aug. 21. 09:46
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
5-s vagyok. Abban egyetértek a többiekkel, hogy szalonnát és társait nem kellene még adni a babádnak, óvatosan haladj a hozzátáplálással. Keress egy táblázatot (sok van fenn a neten) és haladj az alapján. Azt viszont semmilyen felháborodás nem magyarázza meg, hogy valaki képes egy 4 hónapos babára azt mondani, hogy kövér disznó. Az ilyen egyszerűen egy primitív bunkó.
2013. aug. 21. 11:26
 23/25 anonim ***** válasza:
51%

kérdező szerintem haladj a korának megfelelően a hozzátáplálással én is úgy teszek. nekem 4hós volt 19-én a kislányom. nekünk is mindig ki nézi a kezünkből a kaját de nem adok neki. inkább a korának megfelelő ételeket azokat szoktam egy kicsit keverni mint pl alma + kölesgolyó. de itt van egy nagyon jó ki oldal érdemes át tanulmányozni én innen is szoktam készíteni kaját neki és szereti is. [link]

Kedves 6-os azért mert valakinek a babája 3,5hónapossan több mint 7kg az nem a szülő hibája. nekem 4hós a kislányom és most 14-én volt 7080gr. és 64cm ja és tápszeres de nem néz ki kövér disznónak szép formás baba doki és több védőnő is mondta. ezek után a te gyereked ( már ha van) sovány disznó? vannak olyan babák akik 3,5hónapossan többet nyomnak ismerek is olyat. ezek után te meg hagytad/hagyod éhezni. mindenki mondhat bármit de mások gyerekét le disznózni így látatlanban nem illő dolog.

2013. aug. 21. 16:20
 24/25 A kérdező kommentje:

Utolso Köszönöm szépen.

Könnyen ítélkeznek mikor nem is látták.

Az én kisfiam is kis formás. És 3620 gr-al született.

2013. aug. 21. 19:36
 25/25 anonim ***** válasza:
én is azt tanácsolnám, hogy a korának megfelelően haladj a kóstoltatással, szalonnát semmiképp nem javasolnám és a fagyit sem. A tésztával pedig vigyázz, hogy durumtészta legyen legalább, amiben nincs tojás! Egyébként neked kell észen lenni, hiszen a babád persze hogy kinézi a szádból a falatot, akármit eszel, de te vagy az anyja, akinek tudnia kell, hogy mit ehet és mit nem, a korának megfelelően
2013. aug. 22. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!