Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Paradicsomos étel most akkor...

Paradicsomos étel most akkor mikortól? 3.5 hónaposan kezdtük a kóstolgatást. Mai napig már sok mindent megkóstol, kinézi a szánkból az ennivalót. Kóstolt már tésztát is, sült szalonnát :-).

Figyelt kérdés
Most 17 hetes. A paradicsomos dolgokra 8-10 hónapos kort szoktak ajánlani. De üvegesbe van 4 hós is .Gondoltam az üvegest felturbozom és teszek egy pár szem tésztát. Szerintetek ? Nagyon jó étvágyú. Most 7250 gr.
2013. aug. 20. 14:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
66%
én sem tartom jónak ilyen picinél az ilyen ételeket még de ez mindenkinek a saját döntése, én azt nem értem mért kell igy viselkedni mint itt egyesek.különben az én fiam 6 hónapos és 8kg és csak anyatejes 3650 grammal született és nem kövér disznó!
2013. aug. 20. 17:39
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
nem tudom ez a kisbaba a sült szalonna elött mit evett,de szerintem nagyon korai amit csinálsz.....szopizott ez a baba?vagy tápszer és utána szalonna....?oké jó étvágyú,na de az is mindegy mivel tömöd?mozgékony?szerintem is kissé sok ez a súly....mennyivel született 5kg?
2013. aug. 20. 17:57
 13/25 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok Azt azért hozzátenném, hogy a fiam 3 hónaposan volt 7,5 kg, na de 3900 grammal született, nem 2,5 kilóval. Soha senki nem nevezte kövér disznónak (nem is köszönte volna meg, aki megpróbálja), de ez a súlynövekedés lelassul ám.
2013. aug. 20. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
Hát,micsoda ostoba gyökér emberek vannak! Nem kell ítélkezni. Mindenki úgy táplálja a gyerekét,ahogy akarja. A kövér disznóhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy az én kisfiam 3,5 hónaposan volt 7500 gramm,66 cm hosszú,és pusztán anyatejes. Azzal meg köztudottan nem lehet elhízlalni a gyereket. 3600 grammal született. Most 4 hónapos.
2013. aug. 20. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
34%

az én fiam 7300g,most 4hós.én is kóstoltatom(bébiétel,levesek,gyümölcsök).még sincsen semmi baja.amugy anyatejes.

amit én eszek ő is megkóstolhatja.a fagyiba belecuppogot,nem is egyszer,mégis egészséges.sőt még paradicsom levest is evett már....még sincsen baja!!

vajon a régi öregek mit adtak a gyereknek??mindig azt ami volt.megrágták és megtömték a gyereket,azok is mégis felnőttek....

kérdező:mértékel szerintem adhatsz neki egész nyugodtan!!!!

2013. aug. 20. 21:23
 16/25 anonim ***** válasza:
49%
persze 3.5 hónaposan tömd csak a gyereked mindennel....javaslom még a véres hurkát,a velős csontot ,és a pacalt is....de tényleg nem is értem miért kérdezed ezt ha már szalonnával is megtömted.....mi ahhoz képest a paradicsom?
2013. aug. 20. 21:34
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem vagyok mindenhatò anyatej pàrti, 6hònapos koràig, de azêrt gratulàlok a kisbabàdnak az anyukàjàhoz.

Ha azt mondtad volna gyümölcsöt kap elfogadom, mèg a glutènt is. De a szalonna??? A baba sùlya tàrgytalan mert nem làtta senki, hogy kövèr-e..egyèbkênt meg szerintem babâknâl a kövèr szò nem helytàllò...

2013. aug. 21. 07:56
 18/25 A kérdező kommentje:

Kövér Disznók ! Azok vagytok ti !!! meg a kiskocátok !!!

Kedves Többiek : Köszönöm

2013. aug. 21. 08:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező....valóban nem ildomos egy kisbabát ledisznózni,de azért mélyen magadba nézve szerinted szalonnával tömni egy kisbabát akiért te vagy a felelős talán az?
2013. aug. 21. 09:02
 20/25 A kérdező kommentje:
semmilyen tömésről nem volt szó ... Kóstolt vagy az talán ua ?
2013. aug. 21. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!