Paradicsomos étel most akkor mikortól? 3.5 hónaposan
kezdtük a kóstolgatást. Mai napig már sok mindent
megkóstol, kinézi a szánkból az ennivalót. Kóstolt
már tésztát is, sült szalonnát :-).
én sem tartom jónak ilyen picinél az ilyen ételeket még de ez mindenkinek a saját döntése, én azt nem értem mért kell igy viselkedni mint itt egyesek.különben az én fiam 6 hónapos és 8kg és csak anyatejes 3650 grammal született és nem kövér disznó!
2013. aug. 20. 17:39
nem tudom ez a kisbaba a sült szalonna elött mit evett,de szerintem nagyon korai amit csinálsz.....szopizott ez a baba?vagy tápszer és utána szalonna....?oké jó étvágyú,na de az is mindegy mivel tömöd?mozgékony?szerintem is kissé sok ez a súly....mennyivel született 5kg?
2013. aug. 20. 17:57
5-ös vagyok Azt azért hozzátenném, hogy a fiam 3 hónaposan volt 7,5 kg, na de 3900 grammal született, nem 2,5 kilóval. Soha senki nem nevezte kövér disznónak (nem is köszönte volna meg, aki megpróbálja), de ez a súlynövekedés lelassul ám.
2013. aug. 20. 18:19
Hát,micsoda ostoba gyökér emberek vannak! Nem kell ítélkezni. Mindenki úgy táplálja a gyerekét,ahogy akarja. A kövér disznóhoz csak annyit fűznék hozzá,hogy az én kisfiam 3,5 hónaposan volt 7500 gramm,66 cm hosszú,és pusztán anyatejes. Azzal meg köztudottan nem lehet elhízlalni a gyereket. 3600 grammal született. Most 4 hónapos.
2013. aug. 20. 21:05
az én fiam 7300g,most 4hós.én is kóstoltatom(bébiétel,levesek,gyümölcsök).még sincsen semmi baja.amugy anyatejes.
amit én eszek ő is megkóstolhatja.a fagyiba belecuppogot,nem is egyszer,mégis egészséges.sőt még paradicsom levest is evett már....még sincsen baja!!
vajon a régi öregek mit adtak a gyereknek??mindig azt ami volt.megrágták és megtömték a gyereket,azok is mégis felnőttek....
kérdező:mértékel szerintem adhatsz neki egész nyugodtan!!!!
2013. aug. 20. 21:23
persze 3.5 hónaposan tömd csak a gyereked mindennel....javaslom még a véres hurkát,a velős csontot ,és a pacalt is....de tényleg nem is értem miért kérdezed ezt ha már szalonnával is megtömted.....mi ahhoz képest a paradicsom?
2013. aug. 20. 21:34
Nem vagyok mindenhatò anyatej pàrti, 6hònapos koràig, de azêrt gratulàlok a kisbabàdnak az anyukàjàhoz.
Ha azt mondtad volna gyümölcsöt kap elfogadom, mèg a glutènt is. De a szalonna??? A baba sùlya tàrgytalan mert nem làtta senki, hogy kövèr-e..egyèbkênt meg szerintem babâknâl a kövèr szò nem helytàllò...
2013. aug. 21. 07:56
18/25 A kérdező kommentje:
Kövér Disznók ! Azok vagytok ti !!! meg a kiskocátok !!!
Kedves Többiek : Köszönöm
kedves kérdező....valóban nem ildomos egy kisbabát ledisznózni,de azért mélyen magadba nézve szerinted szalonnával tömni egy kisbabát akiért te vagy a felelős talán az?
2013. aug. 21. 09:02
20/25 A kérdező kommentje:
semmilyen tömésről nem volt szó ... Kóstolt vagy az talán ua ?
Kapcsolódó kérdések: